Mood raya dah makin memuncak....

Mood raya dah makin memuncak....

ok..entry cepat dan pantas nie sebenarnye sbb lambat balik dr rehat tadi hari nie after 2 minggu lebih tak kuar ngan Net baru kuar.. sekali ...

Read more
Sleeping Beauty with baloon

Sleeping Beauty with baloon

pic taken..semalam pth balik keja letih sgt agaknya tetido sambil peluk belon bam bam Mummy nie zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Read more
For Rina@CuTeMiUt78

For Rina@CuTeMiUt78

salam jumaat.... yg mulia & indah ini... wah.... ok..1st nak wish kat sahabat Mummy Ayu nie HAPPY BIRTHDAY!!!!! to.... Rina so....hope ...

Read more
Ian and toys dia...

Ian and toys dia...

ok tadi cita pasal Iris kali nie cita pasal Ian plak kata hero..anak lelaki so..as usual mesti la banyak cars..truck..lorry..dan lain lain y...

Read more
Iris & 3 baby botaknye....

Iris & 3 baby botaknye....

ok sambung lagi penat dah buat posto posto so far dah dekat 200 kad settle tinggal lagi 300.... oo tidak..tak sampai separuh pun... ok...pic...

Read more
My 1st photobook....

My 1st photobook....

selamat pagi... salam ramadhan yg ke 15 kejab je dah separuh dah kita puasa tinggal lagi separuh jer pas tu raya.. sebut pasal raya... alham...

Read more
Yg pertama di terima....

Yg pertama di terima....

cantikkan hamper nie riben pun ada tulis CIMB so..dah tentu dr CIMB but of coz la bukan untuk Mummy Ayu untuk boss Mummy Ayu just tolong si...

Read more
MERDEKA!!!!

MERDEKA!!!!

sempena menyambut hari ulangtahun kemerdekaan negara kita yg ke 53 tahun minggu depan marilah kita beramai ramai mengibarkan bendera di blo...

Read more
Bapa sembelih anak umur 3 tahun...

Bapa sembelih anak umur 3 tahun...

salam siaran di pagi rabu ramadhan yg ke 15... pagi nie Malaysia dikejutkan lagi dengan berita yg mengejutkan Mummy Ayu nie bukan suka beli ...

Read more
Nak ke mana tu????

Nak ke mana tu????

ok..sambung lagi boring gak dok taip alamat jer... so..meh layan pic plak nie semalam balik keja sampai umah..sempat gak snap snap emmmm...A...

Read more
Kesayanganku...

Kesayanganku...

salam selasa... so..still mood posto posto lagi... selagi kad raya tu tak abis apa pun ....blog still blog selagi ada masa...alan ku curi si...

Read more
Pejabat Pos dah bukak dah....

Pejabat Pos dah bukak dah....

salam siaran di tengahari tajuk...ntah apa apa tah tapi memang tul... tak baik tipu tipu bulan puasa nie pejapat pos Mummy Ayu dah bukak dah...

Read more
Bam Bam yg makin bam bam...

Bam Bam yg makin bam bam...

Mummy kata saya dah makin bam bam.. betul ker? he he he.. tak pe bam bam time kecik cam nei comel nanti besar tak leh nak bam bam dah kena d...

Read more
Syukur alhamdulillah!!!!

Syukur alhamdulillah!!!!

salam ramadhan di pagi isnin yang indah ini hari nie dah masuk 13 hari dah kita puasa kejab aje kan? dah masuk 2 minggu la kira so..ada yg d...

Read more