Blog BFF ku diserang....

Blog BFF ku diserang....

entry cepat tapi panas.... emmm....sian kat my BFF (u all tau sapa kan?) tengahari tadi dapat news...blog dia dah kena terjah so..buat masa ...

Read more
Pejabat pos ku belum tutup tutup lagi

Pejabat pos ku belum tutup tutup lagi

salam di pagi jumaat.... lambat lak mula cerita pagi nie cumabuat entry kad raya sebelum nie tu pun dah draf semalam so...story hari nie emm...

Read more
Tayang baju pagi raya

Tayang baju pagi raya

sambung sikit lagi before nak balik nie maybe betul la kengkawan kata dah nak masuk mood raya tu yg tak de mood nak keja tu ok....nak tayang...

Read more
Not in mood

Not in mood

emmm...tak de mood plak tetiba penat sangat rasa keja banyak..kad raya terima pun banyak so..nak balas pun banyak but what to do... keja is...

Read more
Nak raya dah..ye hea....

Nak raya dah..ye hea....

morning...salam di pagi khamis.... sekejab aje dah khamis khamis depan...dah last day keja (bagi yg tak dpt cuti sebelum raya) pas tu dah ra...

Read more
Dah sampai dah....

Dah sampai dah....

ok....nak story kuar sikit dari bab raya sabtu lepas Mummy Ayu dah terima dah photobook yg di order dr Catlina cantik...puas hati sangat......

Read more
Little helper yg tak berapa helper la....

Little helper yg tak berapa helper la....

ok...memperkenalkan little chef...aka helper Mummy tak lain dan tak bukan Ian & Iris tengok....yg sorang dok cari acua yg sorang lagi d...

Read more
Yg dah  siap.....mcm nak buat lagi jer...

Yg dah siap.....mcm nak buat lagi jer...

ha....ini dia hasil tangan Mummy Ayu emmmm...7 jenis dah siap.... dalam list ada 9 ...so...ada lagi 2 tgk la..kalu larat layan lagi..kalu ta...

Read more
Buat kuih raya?

Buat kuih raya?

salam ramadhan.... di pagi rabu yg cerah... emmm...ari nie dah cihat dah ma acih kepada semua kengkawan wish me..get well soon ari tu alhamd...

Read more
Happy Merdeka Day!!!!

Happy Merdeka Day!!!!

salam semua.... entry tgh malam nie.. apa pun just nak wish Happy Merdeka Day!!! demam dah ok.. hari nie buat 2 jenis kuih so..total dah 5 ...

Read more
Demam nak raya....

Demam nak raya....

salam di pagi isnin.. hari nie Mummy Ayu bersiaran dari seremban patutnya gi keja dr sban pas tu petang ni balik sini lagi esok baru balik K...

Read more