Semuanya nak pink.....

Semuanya nak pink.....

pink..pink..pink... kalu boleh semua nak pink baju tido..pink makan biskut..pink minum susu..pink peluk teddy bear...pink emmm..... kalu bol...

Read more
Sesi yg dinanti2 kan oleh 3 org nie.......

Sesi yg dinanti2 kan oleh 3 org nie.......

so...lepas setle semua kenduri pun dah selesai tetamu yg last2 pun dah balik dlm kul 10 lebih malam mcm tu la tiba la masa yg dinanti2 kan.....

Read more
Antara tetamu Mummy Ayu......

Antara tetamu Mummy Ayu......

nie la dia mak pengantin prempuan Ian tadi... tq to Fadzlin & family sbb dtg kenduri hari tu Lin nie geng opis Mummy Ayu Net tak dpt joi...

Read more
Ian bersanding???

Ian bersanding???

aik...nie wedding sapa nie? baju....emm.. ok la...ada biru2 tu..matching gak la umur...ok gak... Ian 6 tahun Dina 4 tahun padan tak? mula2 m...

Read more
Ian & Iris sepanjang wedding hari tu....

Ian & Iris sepanjang wedding hari tu....

sambung lagi citer masa wedding (jgn boring udah la..sikit jer lagi) Ian & Iris masa wedding Uncle Wiwan last weekend nie time baru la n...

Read more
Welcome to Mumu......

Welcome to Mumu......

hari tu kan Daddy ada belikan Titi & Fifi for Ian & Iris kan nak jadi cerita Daddy boleh plak.. tambah lagi sorang geng baru.. nie ...

Read more
Kahwin Ganti

Kahwin Ganti

masa gie MPH Jumaat lepas ..... konon2 nak cari wedding card untuk Uncle Wiwan sekali nampak..byk novel baru wah..tak tentu arah jab la.... ...

Read more
Takziah................

Takziah................

salam and morning kengkawan semua mood cedih pagi nie ingat lagi tak entry jiran Mummy Ayu tu yg dapat tau dia ada kanser hati stage 4 and d...

Read more
Hadiah untuk pengantin dr kami....

Hadiah untuk pengantin dr kami....

mula2..tak plan nak kasi hadiah masa kenduri nie ingat nak beli apa2 masa ewan nak masuk rumah nanti tapi....terbeli jugak sbb dah terbekena...

Read more
Wedding cake..love it!!

Wedding cake..love it!!

ok....dah settle cita pengantin.. jom tgk kek pengantin... emm..nie atas kek tu and antara syarat2 yg my sis letakkan ~ nak kek biru ~ lebih...

Read more
Family pic......

Family pic......

tak ada.. wedding kali nie..tak dpt snap family pic.... :-( sbb nya...Ayag busy layan tetamu punya la susah nak panggil dia masuk jab dia ma...

Read more
Raja sehari.....

Raja sehari.....

ok...jom tgk pic raja sehari plak. kul 12 lebih..dekat nak kul 1.. pengantin pun sampai... ngan rombongan pihak perempuan sampai2 jer.. kena...

Read more
The day.......alhamdulillah..semuanya berjalan dgn lancar...

The day.......alhamdulillah..semuanya berjalan dgn lancar...

so...hari yg ditunggu2 sudah tiba sabtu 2 jun 2012 semua persiapan...pun sudah siap pagi tu...seawal kul 7.30..Mummy Ayu dah sampai kat ruma...

Read more