Nak 5 set tau!!!

Nak 5 set tau!!!

kalu kat tadika or sekolah rendah kan selalu dpt sales man..jual buku la, jual mcm2 kan same goes to tadika Ian nie (takde la selalu..masuk ...

Read more
Kembali berdua ......pizza hut & boost!!!

Kembali berdua ......pizza hut & boost!!!

tadi lunch... kembali berdua.... :-) destinasi.....pizza hut mid valley yum yum lama tak makan pizza amik set for 2 ....... pizza yg baru Mu...

Read more
Yang ketiga...tq Tok Umi!!!

Yang ketiga...tq Tok Umi!!!

semalam baru ciap.... apa lagi...baju untuk princess Mummy nie la.... Tok Umi yg jahitkan.. rajin & kreatif tul la Tok Umi nie kain dah ...

Read more
Sama umur ngan Mummy Ayu.....

Sama umur ngan Mummy Ayu.....

penemuan baru malam semalam ..... apa tu yg sama umur ngan Mummy Ayu yg membuat princess Mummy Ayu nie makin lena & makin suka emmmmm.. ...

Read more
Peace yo all!!!

Peace yo all!!!

salam and morning semua salam jumaat.. no idea pagi nie.. blur so...meh tepek gambar Iris snap by the only one...Untie Wanie nampak lain jer...

Read more
Tak sabar nya tunggu november nie...

Tak sabar nya tunggu november nie...

tak sabar nak tunggu november to be exact...16 november 2012 (bukan 8 november....) sebabnya..... twilight breaking dawn part 2 best best...

Read more
Kenapa ngan Nuffnang ku???

Kenapa ngan Nuffnang ku???

salam semua.. selamat hari khamis ~~~ dekat seminggu dah nak share cita nie tapi tak share2.. nie teringat semalam.. laju jer buat draft and...

Read more
Jangan Ganggu Pacarku

Jangan Ganggu Pacarku

macam layan plak dgr lagu nie baru2 nie......ceria so..Mummy Ayu pun bukak la youtube nak tgk video klipnya comel.. and awek dlm video tu..a...

Read more
Maaf Jika Aku Tak Sempurna

Maaf Jika Aku Tak Sempurna

baru jer abis baca novel tebal yg satu lagi nie... Maaf Jika Aku Tak Sempurna hasil karya..A cik Lana and..laju jer Mummy Ayu gie jengah blo...

Read more
I am not just a Mom!

I am not just a Mom!

share nie dr entry Jue aka MamaIcha ~~~~ ~~~ betulkan? tugas sebagai mummy/ibu/mak/mama/ummi dll.... memang la berat semua kena buat... (wal...

Read more
Bam bam ke saya???

Bam bam ke saya???

hai untie semua!!! busy ker keja? emm...nie semua Mummy Iris punya keja dia suruh posing2.. pas tu dia snap2.. tapi boleh plak dia kata.. &q...

Read more
Accident kat dapur semalam...

Accident kat dapur semalam...

salam and morning semua... pagi nie dtg keja ngan tangan berplaster dah lama tak luka2 nie.. semalam masak2.. tertiba jer terpotong kat jari...

Read more
Kasi ikan makan ker gie makan-makan???

Kasi ikan makan ker gie makan-makan???

punya la busy (konon nya) satu entry pagi and nie satu entry petang... cita & pic weekend lepas.... dah janji ngan Ian & Iris plus D...

Read more
Morning untie untie semua!!!

Morning untie untie semua!!!

salam and morning semua!!!! Mummy tgh busy sikit so.... Ian & Iris tumpang posing2 jab... dah mamam breakfast? :-) happy working!!!

Read more
Suami Aku Tak Romantik tapi.......

Suami Aku Tak Romantik tapi.......

dah abis dah baca novel nie... pagi tadi kan update lum baca.. kat opis .. mcm free plak pagi nie so..laju la layan tu yg kureng update kat ...

Read more
Sapa nak beli fridge magnet????

Sapa nak beli fridge magnet????

emm..banyak kan FM ada sapa2 nak beli ker? ada yg berkenan? tengok... dah clear dah peti ais Mummy Ayu tapi..... bukan sbb nak tukar hobi or...

Read more