Dah dapat dah tiket...

Dah dapat dah tiket...

:-) hari nie.. ngedate2 ngan Ian & Iris with my sis & my bro and..pecah rekod with my Ibu (after 32 years Ibu tak tgk wayang...) 5 ...

Read more
Ditinggalkan....................

Ditinggalkan....................

hari nie jumaat kan selalu nya Mummy Ayu of coz la berparty, ngedate ngan geng2 bachelor tapi...dah lama ..lama sgt tak ngedate2.. masing2 b...

Read more
Soarang2 je main kat playground.......without Abang Ian

Soarang2 je main kat playground.......without Abang Ian

Tarikh ~ 3 jun 2012 (ahad lepas) Lokasi ~ Playground depan rumah ahad lepas....lepak rumah Tok Umi (Mummy tolong kemas2) Mummy ingat gie ke...

Read more
Terbaru and terbaik untuk semua Ibu-ibu hamil..

Terbaru and terbaik untuk semua Ibu-ibu hamil..

Hamil..adalah satu pengalaman yg terindah yg berlaku kepada kita.. para Ibu & wanita Setiap pasangan yg berkahwin pasti inginkan cahay...

Read more
Semua nie kerana dia.....

Semua nie kerana dia.....

pagi nie ngantuk sgt (selalu pun ngantuk gak) sbb... kul 4 pagi tadi Iris bgn tetiba nak tgk tv... cartoon la of coz bila dah bukak cartoon ...

Read more
Bertambah lagi....

Bertambah lagi....

salam and morning semua salam jumaat.... masih mamai...ngantuk coz Iris buat hal pagi nie... (nanti cerita tau) semalam dpt FM nie dr one of...

Read more
Semuanya nak pink.....

Semuanya nak pink.....

pink..pink..pink... kalu boleh semua nak pink baju tido..pink makan biskut..pink minum susu..pink peluk teddy bear...pink emmm..... kalu bol...

Read more
Sesi yg dinanti2 kan oleh 3 org nie.......

Sesi yg dinanti2 kan oleh 3 org nie.......

so...lepas setle semua kenduri pun dah selesai tetamu yg last2 pun dah balik dlm kul 10 lebih malam mcm tu la tiba la masa yg dinanti2 kan.....

Read more
Antara tetamu Mummy Ayu......

Antara tetamu Mummy Ayu......

nie la dia mak pengantin prempuan Ian tadi... tq to Fadzlin & family sbb dtg kenduri hari tu Lin nie geng opis Mummy Ayu Net tak dpt joi...

Read more
Ian bersanding???

Ian bersanding???

aik...nie wedding sapa nie? baju....emm.. ok la...ada biru2 tu..matching gak la umur...ok gak... Ian 6 tahun Dina 4 tahun padan tak? mula2 m...

Read more
Ian & Iris sepanjang wedding hari tu....

Ian & Iris sepanjang wedding hari tu....

sambung lagi citer masa wedding (jgn boring udah la..sikit jer lagi) Ian & Iris masa wedding Uncle Wiwan last weekend nie time baru la n...

Read more
Welcome to Mumu......

Welcome to Mumu......

hari tu kan Daddy ada belikan Titi & Fifi for Ian & Iris kan nak jadi cerita Daddy boleh plak.. tambah lagi sorang geng baru.. nie ...

Read more
Kahwin Ganti

Kahwin Ganti

masa gie MPH Jumaat lepas ..... konon2 nak cari wedding card untuk Uncle Wiwan sekali nampak..byk novel baru wah..tak tentu arah jab la.... ...

Read more
Takziah................

Takziah................

salam and morning kengkawan semua mood cedih pagi nie ingat lagi tak entry jiran Mummy Ayu tu yg dapat tau dia ada kanser hati stage 4 and d...

Read more
Hadiah untuk pengantin dr kami....

Hadiah untuk pengantin dr kami....

mula2..tak plan nak kasi hadiah masa kenduri nie ingat nak beli apa2 masa ewan nak masuk rumah nanti tapi....terbeli jugak sbb dah terbekena...

Read more
Wedding cake..love it!!

Wedding cake..love it!!

ok....dah settle cita pengantin.. jom tgk kek pengantin... emm..nie atas kek tu and antara syarat2 yg my sis letakkan ~ nak kek biru ~ lebih...

Read more
Family pic......

Family pic......

tak ada.. wedding kali nie..tak dpt snap family pic.... :-( sbb nya...Ayag busy layan tetamu punya la susah nak panggil dia masuk jab dia ma...

Read more