Boost...

Boost...

lepas mamam kat madams kwan kami jenjalan jab gie beli brg2 Net nak buat manuskrip..emmmm pas tu....jenjalan lagi than nak gie beli ice blen...

Read more
Kembali berdua..lunch tadi...

Kembali berdua..lunch tadi...

lunch tadi.. finally..lepas dah lama tak party & ngedate ngan my dearest BFF.. hari nie..baru la leh gather2 ngan dia destinasi.....mid ...

Read more
Ian dapat surat cinta???

Ian dapat surat cinta???

semalam balik keja Ian kasi surat nie suspen gak.. surat apa nie? ingat surat warning ke apa ker.. rupa rupanya.. surat makluman hari nie ad...

Read more
Sandwich malam jumaat......emmm.....

Sandwich malam jumaat......emmm.....

salam and morning kengkawan semua.. salam jumaat... hari tu dok la tgk kat rumah kengkawan ada yg bekal sandwich gie opis... emmm...terliur ...

Read more
Budak demam nak mamam KFC

Budak demam nak mamam KFC

semalam...masa nak balik tu call la Ibu....ckp ngan Iris.. tanya la dia nak makan apa nak KFC..ayam & nugget tu yg balik tu tapau la KFC...

Read more
Beul, betul, betul....

Beul, betul, betul....

hari tu terbaca kat blog Nana pasal dapat patung upin ipin nie kat kfc punya la dah lama... terlupa semalam...after direquest oleh budak dem...

Read more
Party kat opis..emmmm?

Party kat opis..emmmm?

hari nie ngan esok..boss takde.. :-) so..relax la sikit keja nak masukkan surat2 dlm file... and sambil2 tu.. dah siap dah bekalan jajan tu ...

Read more
Seperti biasa....

Seperti biasa....

salam and morning semua.. mcm biasa.. Mummy Ayu kat opis hari nie... semalam ingat nak balik awal tapi ada keja yg kena settlekan and... nas...

Read more
Tersepit kat tengah-tengah

Tersepit kat tengah-tengah

susah tul la keja semua nak jadi boss semua nak arah2... yg jadi mangsa... yg asyik kena arah la kiri nak jaga, kanan nak jaga.... :-( dah l...

Read more
Demam balik?

Demam balik?

baru kejab tadi Ibu call... Iris demam balik... ( weekend hari tu dia demam ) alahai..... semalam dah ok dah petang tu pun elok jer main &am...

Read more
Jom main getah!!!

Jom main getah!!!

dah banyak dah Mummy Ayu kumpul getah kat opis ye la.kalu beli makanan tu.. ada getah.. kumpul punya kumpul.. nak buat apa yer? sekali dpt i...

Read more
Hero yg sgt hero....

Hero yg sgt hero....

nie kisah pasal hero Mummy sorang nie pasal hal kat tadika dia masuk semalam dah 2 kali cikgu tadika Ian buat report kat Tok Abah and Tok Ab...

Read more
Smile.....

Smile.....

morning kengkawan semua.. apa khabar? harap semua nya sihat ... so...hari rabu dah lagi 2 hari...weekend can't wait sbb banyak yg nak ke...

Read more
2 Dah sampai dah....lagi 2 on the way....

2 Dah sampai dah....lagi 2 on the way....

semalam dah sampai dah yg Mummy Ayu pesan hari tu ... hari nie majoriti entry pasal novel... :-) nak buat mcm mana.. Mummy Ayu memang suka b...

Read more
Isteri Separuh Masa

Isteri Separuh Masa

minggu lepas.....stok novel yg nak baca..dah abis so...pinjam la kat adik kat opis nie so...weekend lepas bowingk2 tu..ada la benda yg nak d...

Read more
LOVE YOU MR. ARROGANT

LOVE YOU MR. ARROGANT

novel nie dah lama kuar.. nak beli..tapi adik kat opis nie dah beli so..just pinjam jer la sinopsis:- Zaara Amir ah punya impian yang sam...

Read more
Mr. Nuffnang ku.......why????

Mr. Nuffnang ku.......why????

lama dah ku tunggu tunggu ... dan tunggu dia ...tak juga kembali tak tau apa salah ku kau pergi tinggalkan ku..... kenapa? mengapa? aku kes...

Read more
Gaya dah ada dah tu...

Gaya dah ada dah tu...

salam and morning semua selamat hari selasa :-) last weekend..baru belikan raket badminton untuk Ian & Iris sebelum nie beli yg mainan j...

Read more
Klinik...tutup hari Ahad????

Klinik...tutup hari Ahad????

tension tul semalam petang mana tak nya.... majoriti klinik tutup kalu org sakit...mcm mana? takkan la demam sikit pun nak gie sepital kut a...

Read more