Its Friday!!!

Its Friday!!!

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi :-)

Read more
Fame ~ repeat lagi

Fame ~ repeat lagi

sekali lagi..... shopping Fame product kali ni.....banyak Mummy Ayu beli buat stok :-) mula order lip cream tu satu jer sekali tam...

Read more
Dah pos dah semua...

Dah pos dah semua...

alhamdulillah.. semua hadiah2 utk pemenang giveaway Mummy Ayu hari tu... dah selamat diposkan oleh Ayah... Isnin lepas tq Ayah!! an...

Read more
Souvenir utk teachers & friends......

Souvenir utk teachers & friends......

balik kampung... masing2 pun sibuk nak beli souvenir utk kawan2 kat sekolah diaorang kast sini so....awal2 lagi dah pesan kat Daddy t...

Read more
Mummy Ayu's Petit Garden......

Mummy Ayu's Petit Garden......

semalam petang... dok lah layan susun bunga2 ni... :-) my mini garden... tak tau kenapa... kat sini minat plak nak layan bung...

Read more
Balik kampung.... 4 hari 3 malam

Balik kampung.... 4 hari 3 malam

selepas 4 bulan lebih dok merantau di negara orang Mummy Ayu ngan Ian & Iris balik kampung yeah!!! excited sgt ....of coz t...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum good morning semua salam khamis

Read more
Kembali bersiaran

Kembali bersiaran

assalamualaikum good morning semua Mummy Ayu kembali bersaiaran selepas menyepi beberapa hari cuti balik kampung lah katakan ...

Read more