Best dressed - Story Book Character Day hari tu....

Best dressed - Story Book Character Day hari tu....

semalam petang balik sekolah senyum sipu hero Mummy Ayu sorang ni rupa2 nya .. Ian menang best dressed utk story book character day..bag...

Read more
Tak sekolah...

Tak sekolah...

hari ni... seronok budak dua orang tu sbb nya  tak sekolah dapat msg ni semalam...kat hp dalam diary pun tulis kat wall...

Read more
Salam jumaat!!!

Salam jumaat!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! pagi ni hujan alhamdulillah hujan rahmat..pagi jumaat but malas nya nak bang...

Read more
Choc cakes.....

Choc cakes.....

dah lama tak buat kek coklat siap deco2 bagai ni dpt tempahan plak....semalam petang and..ni lah hasilnya... nasib ok and puas hati...

Read more
Story Book Character Day

Story Book Character Day

hari ni..... Peter Pan & Little Red Riding Hood Mummy Ayu memang ada dalam calendar sekolah diaorang suppose bulan 4..tapi dipost...

Read more
Good day!!!

Good day!!!

assalamualaikum good morning!!! :-)

Read more
Healthy breakfast sangat...

Healthy breakfast sangat...

assalamualaikum good morning kengkawan selamat hari rabu!! lama rasa tak update busy... mcm2 yg kena buat pagi ni..bfast ni...

Read more