Seminggu lebih jugak la.....

Seminggu lebih jugak la.....

assalamualaikum salam khamis good morning!! seminggu lebih jugak la Mummy Ayu stop amik coffee sbb gastrik emmm... hari...

Read more
Alhamdulillah

Alhamdulillah

assalamualaikum salam rabu good morning alhamdulillah... settle dah big event kat sini busy sgt..since balik bercuti ari tu ...

Read more
Tempahan baru-baru ni

Tempahan baru-baru ni

baru2 ni kan Mummy Ayu ada balik Malaysia kejab and..ada open order utk bag2 ni and..hasilnya.. emm..penuh la berbag2 sbb kali ...

Read more
Flag Raising- Merdeka Day

Flag Raising- Merdeka Day

okies.. jom cita pasal merdeka day plak dah Malaysia day, baru nak cita pasal merdeka ye he he 31 ogos lepas... kami wat sambut...

Read more
Cuti-cuti ... Part 6

Cuti-cuti ... Part 6

Hari ketiga... as usual...sarapan dulu pas sarapan...terjun kolam lagi tak boring plak masing2 tu extend check out sampai k...

Read more
Cuti-cuti ... Part 5

Cuti-cuti ... Part 5

sambil2 tu sambung sikit lagi cita holiday kami ek petang hari kedua tu lepas lunch baru kami kuar ke Patong Beach Dido pernah g...

Read more