2 meeting...back to back!!!

2 meeting...back to back!!!

assalamualaikum salam jumaat selamat petang pagi ni busy.. kul 9 pagi - 1st meeting sekali... sampai opis..dokumen tinggal ...

Read more
National Day 2018

National Day 2018

sama mcm tahun lepas... tahun ni..sambutan national day... tahun kedua...bagi Mummy Ayu kali ni kat Shang Ri La Hotel plak dlm kul ...

Read more
Smile again and again...

Smile again and again...

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-) dalam hidup ada jatuh bangun nya ada suka ada duka asam garam rempah ...

Read more
Black coffee

Black coffee

assalamualaikum salam rabu good morning semua!! pagi2 bau kopi emm.. bestnya rasa fresh jer kan? pas tu....layan plak kop...

Read more
Balik kampung.... 1 minggu

Balik kampung.... 1 minggu

assalamualaikum.. salam selasa good morning semua cita balik kampung..hari tu cuti 1 week je pun as usual..sedondon la konon ...

Read more
Stress boleh sebabkan gastrik???

Stress boleh sebabkan gastrik???

last month.... after long time gak la, tak kena gastrik..kena dah tu memang salah sendiri..sbb lambat amik lunch but...awal bulan ni.. ...

Read more
All the best!!!

All the best!!!

assalamualaikum salam isnin good morning!!! hari ni...1st exam UPSR all the best!!! and good luck utk semua calon sure ramai ...

Read more
Seminggu lebih jugak la.....

Seminggu lebih jugak la.....

assalamualaikum salam khamis good morning!! seminggu lebih jugak la Mummy Ayu stop amik coffee sbb gastrik emmm... hari...

Read more
Alhamdulillah

Alhamdulillah

assalamualaikum salam rabu good morning alhamdulillah... settle dah big event kat sini busy sgt..since balik bercuti ari tu ...

Read more
Tempahan baru-baru ni

Tempahan baru-baru ni

baru2 ni kan Mummy Ayu ada balik Malaysia kejab and..ada open order utk bag2 ni and..hasilnya.. emm..penuh la berbag2 sbb kali ...

Read more
Flag Raising- Merdeka Day

Flag Raising- Merdeka Day

okies.. jom cita pasal merdeka day plak dah Malaysia day, baru nak cita pasal merdeka ye he he 31 ogos lepas... kami wat sambut...

Read more
Cuti-cuti ... Part 6

Cuti-cuti ... Part 6

Hari ketiga... as usual...sarapan dulu pas sarapan...terjun kolam lagi tak boring plak masing2 tu extend check out sampai k...

Read more