Novel pun 5 buah

Novel pun 5 buah

kebetulan yer novel pun 5 buah :-) actually 4 jer..semua order online direct dr writer 1 dari Acik Lana Love Elsa novel ter...

Read more
Plus 5 more....

Plus 5 more....

bertambah lagi koleksi photobook Mummy Ayu balik kali ni.. siap lagi 5 photobook semua dr Pixajoy Malaysia 2 masa Tun M datan...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-) in sya Allah aamiin...

Read more
Cookies comei & cedap from Kaka Kookies!!!

Cookies comei & cedap from Kaka Kookies!!!

balik Malaysia ari tu bawak balik la ole2 utk kengkawan opis kira new year gift aka new year cookies :-) sebelum balik tu dah o...

Read more
Nak balik Bangkok dah......

Nak balik Bangkok dah......

Ahad ...6 Jan 2019 dah abis dah holiday kami pagi tu...siap2 packing pas tu..gi Mc'D jab tapau2 mana yg patut for Iris..aya...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! :-)

Read more
Sabtu

Sabtu

sabtu pagi just lepak2...kemas2 mana patut lepas lunch..baru gerak ke KL suppose nak jumpa baby baru anak Faizal but....diaorang stil...

Read more
Bila dah lama tak jumpa.....

Bila dah lama tak jumpa.....

malam tu... Net datang ... yeah!!! suppose dia datang lunch sekali...tukar malam plak ok jer.. buatkan bag ni 2 utk dia sbb...

Read more
Jumaat plak....

Jumaat plak....

Jumaat punya program ajak adik MC but dia memang demam dah 3 hari & dah ok but still..MC sbb kakak balik he he he gi renew ...

Read more
PD - Putrajaya

PD - Putrajaya

balik kali ni.. memang full schedule hari2..dah ada jadual & plan dah check out dr PD..hari khamis tu balik sban jab.. leta...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Char Kuey Teow

Char Kuey Teow

emm.. bila balik Malaysia memang lepas geram la bab makan .. of coz so..malam tu...kat PD gi sini makan my sis pernah belajar...

Read more
Grand Lexis Port Dickson

Grand Lexis Port Dickson

balik dr selesai urusan siap2... actually semua dah siap,  tunggu Mummy Ayu jer.. and...off to PD :-) semua dah siap booking ...

Read more