Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua sama plak color bunga and Mummy Ayu hari ni PINK :-)

Read more
Ada idea tak???

Ada idea tak???

nak minta idea kengkawan sikit la kalau ada idea emmm.... lagi 1 minggu birthday hero Mummy Ayu he is going to be... 13 tah...

Read more
Wordless Wednesday

Wordless Wednesday

assalamualaikum salam rabu good morning (almost afternoon dah) lama tak wat entry wordless wednesday kan? dulu selalu gak he ...

Read more
Program PERWAKILAN

Program PERWAKILAN

sabtu lepas punya aktiviti ada lunch so...dalam kul 11 dah kena standby dah ladies... menu lunch semua potluck sorang sejenis ...

Read more
Decoupage pinggan IKEA

Decoupage pinggan IKEA

my new passion... decoupage kat atas pinggan kayu ikea pinggan kayu mcm ni beli kat IKEA pas tu..deco2 ngan decoupage and...hasilnya ...

Read more
Coffee...

Coffee...

assalamualaikum salam selasa good morning semua alahai.. tgk pic coffee ni tetiba plak teringin coffee gak tak nak yg 3 in 1 tu n...

Read more
Herbs Garden ~ almost done!!!

Herbs Garden ~ almost done!!!

backdated entry skt.. Rabu lepas..kan gi chatucak pagi tu petang tu...sambung siapkan garden emm... signage siap dah... decaoupag...

Read more
Projek semalam...

Projek semalam...

semalam plan asal nak bawak Ian & Iris jenjalan but..tetiba mula mengemas emm.....terus kasi settle cuci cover sofa basuh k...

Read more