Lama ku tunggu...

Lama ku tunggu...

petang semalam.. dapat dah redeem dr nov tahun lepas, feb tahun ni baru dapat hasil kumpul setem 7 eleven tahun lepas he he.. ...

Read more
Baked Day ~ CIS

Baked Day ~ CIS

nie la projek Mummy Ayu malam semalam layan kan Iris nya projek kat sekolah hari ni....ada "Baked Day" so..parents dialu-...

Read more
Nasi kerabu...yeah!!!

Nasi kerabu...yeah!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua ni bukan menu breakfast Mummy Ayu pagi ni tapi..lunch hari isnin lepas... punya sero...

Read more
Milk Plus

Milk Plus

lepas dah makan2.. blackout picnic tu.. edai pun dah bukak.. ramai je yg kuar...jenjalan and..same goes to us destinasi bias...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more
Quran Competition 2019

Quran Competition 2019

this year.. join lagi.. Quran Competition Ian & Iris gi sekolah mcm biasa van dtg amik semua Ian masuk azan...dah settle da...

Read more
"Blackout Picnic"

"Blackout Picnic"

semalam pagi.... kul 8.45...siap2  cepat2 turun.. ngan foods bagai ni nak gi picnic..kat bawah jer pun macaroni goreng burger...

Read more