Ready for Songkran....

Ready for Songkran....

tahun ni...masing2 mengada lebih mentang2 la ..tahhun last (in sya Allah..next year Songkran dah balik dah kot) plus Uncle Dido diaor...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua sempena hari Jumaat, penghulu segala hari jom kita berselawat ke atas junjungan k...

Read more
Ramadhan....almost here.

Ramadhan....almost here.

assalamualaikum salam khamis good afternoon semua.... emmm.. tak lama lagi...dah nak bulan Ramadhan   lagi 24 hari, lebih kuran...

Read more
Ada yg nak kirim ke..pasport cover mcm Mummy Ayu ni?

Ada yg nak kirim ke..pasport cover mcm Mummy Ayu ni?

saja2 la tanya, kalau ada yg berminat nak kirim pasport cover mcm ni... ni benda pertama yg Mummy Ayu buat.. masa kat sini actu...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Songkran Run 2019

Songkran Run 2019

tahun lepas pun Mummy Ayu join and..tahun ni pun, alhamdulillah dapat join lagi tahun ni daftar utk 4 org and..lari pun 4 org gak ...

Read more
Subhanallah...

Subhanallah...

assalamualaikum salam isnin good morning semua cantik kan...bunga2 pink ni subhanallah indah ciptaan Yang Maha Esa still at...

Read more