Photobook bertambah lagi....

Photobook bertambah lagi....

hari tu.. adik Mummy Ayu datang bawak lagi 4 photobook tu dia.. makin bertambah koleksi photobook Mummy Ayu and semua pun dr Pi...

Read more
Death by choc cake...WOW!!!

Death by choc cake...WOW!!!

2 hari lepas... nampak pic choc cake ni wah...by one of my fav bakery kat sini la semalam..gi pasar suanplu tu balik singgah tapa...

Read more
Ian - ISAA Under3 Futsal

Ian - ISAA Under3 Futsal

Feb ari tu Ian wakil sekolah utk basketball.. dpt naib johan... Rabu baru ni...wakil sekolah utk futsal plak sama mcm tahun lepas ...

Read more
Dapat gak....Dairy Milk Bubbly

Dapat gak....Dairy Milk Bubbly

hari tu baca kat blog Sha ...pasal choc ni kebetulan..adik nak datang laju je kirim kan and..last week...dapat rasa dah dappp.. ...

Read more
Unicorn Cafe

Unicorn Cafe

ok.. sambung skt lagi cerita weekend lepas.. ahad pagi..Ian ikut Shyra gi chinatown Mak & Abah pun..dah geraak ke airport Mummy Ay...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
Ikut jalan...

Ikut jalan...

sabtu petang tu.. Iris ikut Untie Shyra dia jenjalan Ahad pagi tu plak Ian ikut jenjalan suppose Mummy Ayu pun join sama ...

Read more
MBK

MBK

lepas balik dr Chatucak.. balik rumah..solat.. siap2 kuar ramai2 ke MBK plak satu lagi tempat wajib la kalu ke sini beli tshi...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! :-)

Read more
Sabtu pagi...

Sabtu pagi...

jumaat tengah malam tu.. adik Mummy Ayu & suami plak sampai so..sabtu pagi lepas sarapan semua kami gerak ke chatucak :-)...

Read more
Naik tuk tuk

Naik tuk tuk

sampai sini tak naik tuk tuk tak complete rasanya khamis tu..posing2 je ngan  tuk tuk kat Icon Siam tu Abah siap bawak la kon...

Read more
Mama made Roti & Icon Siam

Mama made Roti & Icon Siam

khamis tu.. gie keja pagi mcm biasa siapkan keja, report semua dalam kul 11 mcm tu minta izin balik dah tak masak lunch pun so....

Read more