Rindu tak berpenghujung...

Rindu tak berpenghujung...

hampir 2 tahun dah... since he passed away :-( 20 syawal ... 14 July... Jumaat 10 days after his 40th birthday life goes on ...

Read more
Yang baik baik sahaja

Yang baik baik sahaja

assalamualaikum salam jumaat - penghulu segala hari salam ramadhan - penghulu segala bulan moga yang baik-baik saja untuk kita semu...

Read more
Resepi Apam Pelangi

Resepi Apam Pelangi

semalam petang dok la fikir nak wat kuih apa yer sekali teringat apam pelangi ni bahan semua ada pun so...jadi la bahan-bahan...

Read more
USmileKids....

USmileKids....

last month rasanya diaorang amik gambar kat sekolah utk year book tahun ni semalam..diaorang bawak balik emm...memandangkan tahun...

Read more
Dubai ~ antara tempat yg menariks utk gi holiday

Dubai ~ antara tempat yg menariks utk gi holiday

dok la layan instagram malam semalam tgk kengkawan gi holiday... mcm2 tempat.. Australia, London, Hong Kong and terjumpa ni...Dub...

Read more
Miss you!!!

Miss you!!!

assalamualaikum salam khamis salam ramadhan good morning!!! sapa yang sama mcm Mummy Ayu kerinduan rindu siapa??? lebih tep...

Read more
Moreh

Moreh

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan as usual.. bukan menu pagi ni of coz yer tapi menu moreh hari ahad lepas kari...

Read more
Menu berbuka puasa ~ Week 1

Menu berbuka puasa ~ Week 1

penin penin bila nak fikir nak masak apa utk berbuka nak kena ada kuih2..nak yg berat jugak and...most of the time.. kena ada nas...

Read more
Projek decoupage yg tak di rancang

Projek decoupage yg tak di rancang

semalam pagi... kuar gi JJ Mall jab...ngan officemate dia nak beli bahan decoupage ni la Mummy Ayu nak beli baju tido dalam mall yg...

Read more
Bazaar Ramadhan

Bazaar Ramadhan

dalam bulan ramadhan ni selain dari berpuasa, bertarawih dan lain2 amalan yg baik kita buat..di lipatgandakan pahalanya subhanallah ...

Read more