Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat salam ramadhan good morning semua!!! aamiin... :-)

Read more
2 years back...

2 years back...

assalamualaikum sala khamis salam ramadhan good morning semua!!! bukan FB pagi ni memori 2 tahun lepas on the same day..tod...

Read more
English day....

English day....

hari ni ada English Day plak kat sekolah so..kena pakai baju character story book emmm...mcm character day jugak la lebih kurang so..he...

Read more
Bazaar Ramadhan ~ Week 2

Bazaar Ramadhan ~ Week 2

minggu ni...Mummy Ayu join menjual  di bazaar ramadhan kami... chewah saja je suka2 & supportt antara menu.. pengat pisang ...

Read more
Salam Nuzul Al Quran

Salam Nuzul Al Quran

assalamualaikum salam rabu salam ramadhan and  salam Nuzul Al Quran hari ni Ramadhan ke 17 hari diturunkan Al Quran sebagai p...

Read more
Iftar di CIS ~ Day 13

Iftar di CIS ~ Day 13

sama mcm tahun lepas sekolah Ian & Iris ada buat majlis Iftar sabtu lepas...siap2 la petang tu 3 of us bukan main seman...

Read more
Menu buka puasa ~ Week 2

Menu buka puasa ~ Week 2

alhamdulillah dah masuk minggu ketiga kita berpuasa ni pic menu minggu kedua hari ke 10..order from food panda je hari ke13...i...

Read more
Lagu raya dah dengar dah....

Lagu raya dah dengar dah....

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan dah masuk minggu ke 3 dah kita berpuasa hari ni..ramadhan ke 16 alhamdulillah a...

Read more