E-card dari Mummy Ayu

E-card dari Mummy Ayu

memandangkan hari ni ramai dah last day kerja same goes to us kat sini ... (Isnin kami kat sini public holiday) so...Mummy Ayu tepek ...

Read more
Rombongan di bulan puasa...

Rombongan di bulan puasa...

last week...sabtu kami gi rombongan ha..gegeh kan, bulan2 puasa gi rombongan he he he ladies... gegeh la.. sbb rombongan beli...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam jumaat salam ramadhan good morning semua!!! :-) Jumaat terakhir dalam Ramadhan tahun ni

Read more
Check list raya

Check list raya

sebenarnya  tahun ni mcm kelam kabut skt persiapan raya Mummy Ayu semalam tukar duit raya dah this year tak dpt semua duit baru ...

Read more
Puteri Ayu

Puteri Ayu

assalamualaikum salam khamis salam ramadhan good morning semua!!! hari selas  baru ni Mummy Ayu wat kuih puteri ayu ni teri...

Read more
Western plak la...

Western plak la...

asyik makan nasi jer buka puasa so semalam Mummy Ayu wat chicken chop plak western skt yer simple2 jer pas tu..wat kuih puteri ...

Read more
Bazaar Ramadhan ~ Week 3

Bazaar Ramadhan ~ Week 3

hari ahad memang dinanti-nanti sbb ada bazaar minggu ni..minggu last bazaar ada yg request utk minggu ni jugak but..lum final lagi ...

Read more
Menu week 3

Menu week 3

ok...ni menu minggu ke 3 still masak mcm biasa day 17..buka rumah kawan day 19..majlis iftar embassy day 21...bazaar ramadhan but...

Read more
Wednesday!!!

Wednesday!!!

assalamualaikum salam rabu salam ramadhan good morning!!! :-)

Read more
Serabut otak!!!

Serabut otak!!!

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan good morning semua!!! kepala tgh berserabut keja banyak benda2 nak kena fikir...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam isnin salam ramadhan good morning semua!!! :-) its a hectic weekend penuh program nanti story ek ...

Read more