52th Asean Day

52th Asean Day

semalam... sambutan ASEAN Day yg ke 52 since dr rabu petang Mummy Ayu dah busy bawak kids gi rehearsal and set up booth and..sema...

Read more
Jom balik kampung ~ suka + sayu

Jom balik kampung ~ suka + sayu

Ahad ni kan nak raya so..jom balik kampung sama sama yeah!!!! lama tak balik  last hari tu..tahun baru la ni baru nak balik ...

Read more
Lagi 2 alamat...

Lagi 2 alamat...

perhatian kepada lagi 2 orang pemenang mana alamatnya??? dah jengan & tinggalkan komen so...harap respon la yer tq so much!!!...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua sowie..slow update quite busy...penuh jadual plus rushing siapkan semua kerja2... sb...

Read more
Khamis lepas

Khamis lepas

ni majlis khamis lepas yg Mummy Ayu dok busy2 tu alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar ingat tak.. yg Ian & Iris ada...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa go0d morning!!! :-)

Read more
Perhatian!!!

Perhatian!!!

perhatian kpd semua yg join giveaway Mummy Ayu hari tu nama pemenang dah diumumkan but...still lum terima details pemenang so..plea...

Read more
Monday

Monday

assalamualaikum salam isnin good morning!!! Monday morning emm...malas jer rasa kan?

Read more