From Airis Wall Deco

From Airis Wall Deco

Mummy Ayu memang suka amik gambar selalin dr wat photobook frame or canvas ni la medium utk wat kenangan lama dah wat ni tapi dok...

Read more
BoboiBoy The Movie

BoboiBoy The Movie

kami sampai Jumaat malam hari Sabtu tu diaorang dah gie tgk wayang ngan cousins diaorang plus my brother & wife la of coz cit...

Read more
Makan...makan...makan.

Makan...makan...makan.

assalamualaikum salam khamis good morning semua amaran yer seperti tajuk entry....entry ni memang penuh ngan pic makanan while ...

Read more
Aidil Adha

Aidil Adha

balik kampung cuti raya kena la ada pic raya kan menu pagi raya simple2 jer rendang ayam kuah lodeh kuah kacang 3 of ...

Read more
Pusara kesayangan

Pusara kesayangan

balik baru ni of coz la gi pusara kesayangan kami selalu masa sampai kami memang terus ke sana but kali ni sampai pun malam so..p...

Read more
BKK - KUL - BKK

BKK - KUL - BKK

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! dah nak afternoon dah kat msia, sini baru nak kul 10 pagi ok...mood cuti masih m...

Read more