Urusan pendaftaran sekolah dari luar negara

Urusan pendaftaran sekolah dari luar negara

proses Mummy Ayu lapor keja senang je.. bab daftar sekolah ni..adventure sikit sebelum Mummy Ayu balik dah minta tolong Ayah .. t...

Read more
Sampai dah....

Sampai dah....

alhamdulillah ahad lepas...sampai dah semua barang2 Mummy Ayu emmm..yg banyak2 hari tu 175 kotak tu see.... penuh ngan kota...

Read more
And the answer is...

And the answer is...

first of all.. tq pd semua yg sudi meneka... berapa kotak semuanya ..packers Mummy Ayu tu and.... jawapan nya ialah... takde yg teka ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
11 tahun dah

11 tahun dah

ingatkan bulan mac sekali check... 6.2 yg lepas 11 tahun dah blog Mummy Ayu ni happy anniversary to my blog!!! "Life is Be...

Read more
Persiapan kembali ke sekolah

Persiapan kembali ke sekolah

chewah... tajuk mcm awal tahun je padahal dah nak masuk feb dah pun time tu tapi tu la hakikatnya sampai Jumaat tu Sabtu tu dah...

Read more
24.1.2020 - Part 2

24.1.2020 - Part 2

after lebih kurang 2 hours perjalanan alhamdulillah...selamat landing dah jom amik bag kami balik kali ni sama flight ngan Kak Iz...

Read more
24.01.2020 - Part 1

24.01.2020 - Part 1

ok..its the day jom balik!!! sarapan awal pagi tu sbb nak gerak ke airport pun awal brg2 semua bawak turun dah bantal busuk...

Read more