1 bulan dah

1 bulan dah

pejam celik pejam celik dah sebulan apa yg sebulan tu? sebulan dah Mummy Ayu balik ke Malaysia .. for good last month kan balik...

Read more
Not 2 minute maggi

Not 2 minute maggi

menu malam semalam lama tak layan maggi ckp ngan Ibu eh eh...pun sama so...malam semalam yum yum la tapi of coz la... bukan...

Read more
Spec club

Spec club

sorang lagi dah join kelab spec mata Iris and he new look but dia x tinggi sgt power more kpd silau last saturday gi check ...

Read more
Sujud hanya pd Yang Maha Esa

Sujud hanya pd Yang Maha Esa

assalamualaikum salam rabu good morning semua jumpa caption ni hari tu kat insta laju je printscreen simple but meaningful ...

Read more
No internet

No internet

assalamualaikum salam selasa good morning semua pagi ni...x de internet plak emmm....cam ne nak wat keja ni 🤔🤔🤔

Read more
Ex MO Staff

Ex MO Staff

bila kemas2 rumah tu mcm2 khazanah la jumpa kan... antaranya is this ... frame and pin Didi punya Didi and Mummy Ayu pun ex...

Read more
From Kenya...

From Kenya...

last week...cik Ecah dtg umah amik brg2 dia lupa nak amik gambar sibuk sembang je sambil2 tu dia paskan souvenir dr Kenya ni em...

Read more
Ian's sports day

Ian's sports day

belum sebulan sekolah dah sukan but..Ian suka la bab sukan2 ni Ian kuar awal, kita orang sampai...tgk dia dah siap2 utk acara dia...

Read more
Sabtu lepas...

Sabtu lepas...

nama je weeken but still kena bgn mcm biasa siapkan anak2 nak gi school Ian ada sports day Iris kena gi prog Pandu Puteri kat Jol...

Read more
Happy Monday!

Happy Monday!

assalamualaikum salam isnin good morning!!! :-) have a good day semua!!!

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! :-)

Read more
Aturan Allah sebaik baik aturan

Aturan Allah sebaik baik aturan

semalam.. terbaca kat instragram Nora... terdetik hati utk share jugaks.... so true... takde siapa pun yg nak tapi Allah dah ...

Read more
Nice date...

Nice date...

assalamualaikum salam khamis good morning semua tarikh yg cantik...today kan? 20.2.2020 have a good day!

Read more
Sandwiches for breakfast...

Sandwiches for breakfast...

lama tak wat makan2... bawak gi opis so semalam... extra rajin beli bahan2... malam semalam buat la.... sandwich sardin &am...

Read more
Rindu yang tak tercapai...

Rindu yang tak tercapai...

rindu hari2 rindu sejak balik ni, lagi la semua tempat ada kenangan yg tersendiri apa tah lagi kat rumah hanya doa yg dapat dip...

Read more
Al-fatihah

Al-fatihah

assalamualaikum salam rabu good morning semua semalam pagi...sekali lagi kita dikejutkan dengan berita ni kehilangan seorang ar...

Read more
Sleepy...

Sleepy...

assalamualaikum salam selasa good morning semua ngantuks la pagi ni i need my coffeeeee..... but... no nearest coffee shop here...

Read more
Kenangan dr AIS

Kenangan dr AIS

lupa nak update pasal ni selit sikit yer... masa kat Bangkok Mummy Ayu guna line AIS mcm Maxis, Digi, Celcom kat sini la syarik...

Read more
Wall art kononnya...

Wall art kononnya...

projek mengemas rumah  unpacked all those boxes and mengemas, membersihkan the whole house memang makan masa bila dah kuarkan f...

Read more