Allahuakbar..

Allahuakbar..

satu perkongsian yg menarik and perlu rasanya terus dikongsikan Allahuakbar betapa beruntungnya kita kita sbg umat Nabi Muhammad saw mari la...

Read more
Dalam kenangan & dalam doaku...

Dalam kenangan & dalam doaku...

my wedding invitation card dalam kenangan ku and dalam doa ku ... selalu moga kembali bersatu di sana nanti ... kau & aku ❤❤❤

Read more
16 years...

16 years...

assalamualaikum... salam jumaat selamat pagi hari ni...16 tahun yg lepas adalah tarikh Mummy Ayu & arwah suami disatukan so hari ni hari...

Read more
Sama plak....

Sama plak....

semalam la.. beli kuih talam pelangi ni sekali..lunch order Mc'D happy meal dapat toys ni eh eh.. sama plak kan??? toys ni..wat hiasan a...

Read more
Pink pink!

Pink pink!

another flower and its pink subhanallah cantik kan suka sangat bila tgk bunga2 mcm ni cantiks and..ada lagi bunga nak kuar tu suka suka!!!

Read more
Breakfast jom!

Breakfast jom!

menu pagi ni  v v v v v v mee guyeng & egg mayo sandwich jom mam dulu!

Read more
Smile :-)

Smile :-)

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! :-) senyum itu satu sedekah

Read more
Mrs. A

Mrs. A

disebabkan PKP ni nampak mcm lama lagi je tambah2 bab sekolah tu Mummy Ayu terjebak jugak membeli Mrs A Asus laptop for Ian & Iris utk t...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Mini garden ku...

Mini garden ku...

alhamdulillah dah balik rumah sendiri boleh la melayan mini garden yg comei ni  lum siap sepenuh nya mcm2 plan nak buat tapi pelan2 la ye ni...

Read more
Bab susun tudung-tudung

Bab susun tudung-tudung

memang bila masuk bab tudung2 ni pening gak la kejab nak susun nya... adoi la weekend lepas baru settle bab susun tudung dok pikir mcm mana ...

Read more
Happy birthday Wani!

Happy birthday Wani!

assalamualaikum salam selasa good morning semua cita malam semalam wat suprise skt utk my sis... Wanie bday dia semalam ala yg minat doraemo...

Read more
Blue & White

Blue & White

lunch weekend lepas saja la setting beria lama tak guna set ni so guna la...makan tengahari :-) naik color biru tu bila ada ada color kuning...

Read more
Dia Tetap Sempurna - Anjell

Dia Tetap Sempurna - Anjell

lama x review novel baru2 ni kan Mummy Ayu borong novel on top of that novel's novel hard cover & order lama dah ni sampai Jumaat pe...

Read more
Bekal breakfast this morning...

Bekal breakfast this morning...

menu pagi ni.. macaroni guyeng  & nasi guyeng actually plan utk macaroni guyeng je, but nasi ada extra semalam sayang la kan tu yg jadi ...

Read more
June

June

assalamualaikum salam isnin salam 9 syawal hari ni dah masuk June pertengahan tahun 2020 sedar x sedar hari ni dah hari ke 74 PKP kita (x ki...

Read more