My Hero & My Princess

My Hero & My Princess

salam khamis ye..esok last day keja pas tu cuti 3 hari... 1 feb - hari wilayah!! best...tapi banyak keja plak nak buat kat umah actually nak...

Read more
Dah besar dah my hero

Dah besar dah my hero

Kejab aje masa berlalu minggu depan my hero MUHAMMAD ADRIAN ZIKRI is going to turn 4 years old 1 minggu lagi as usual Mummy busy buat prep...

Read more
Busssssyyyyyy

Busssssyyyyyy

hari nie tresangat la busy.. tapi pagi tadi sempat gak menjengah ke umah kenkawan sambil sambil but petang... penatnya... rasa nak resign r...

Read more
Hujung minggu kami...

Hujung minggu kami...

hai u ollllsss... malas je nak keja pas cuti 2 hari nie kan? so..weekend baru nie tak gi mana mana pun sebab Daddy keja so..layan je pic bud...

Read more
I Love You Adik Contest

I Love You Adik Contest

he he he senangat lagi.. kali ni nak join contest I Love You Adik anjuran Lea Khalid sweet je contest nie so meh ramai ramai join kat sinie ...

Read more
Bloggers Gathering

Bloggers Gathering

ha...penat dah buat entry contest tgh cedih nie sebab tak leh nak gie gathering weekend nie (anjuran MomBloggersPlanet ) mula nak pegi..dah ...

Read more
Contest Sweet Picture Bersama ibu

Contest Sweet Picture Bersama ibu

he he he.. contest day kali nie nak join Contest Sweet picture Bersama ibu anjuran blog Eiya sapa sapa nak join leh klik kat banner nie sya...

Read more
Pretty Zaza Baby Face Contest

Pretty Zaza Baby Face Contest

contest lagi (hari nie ala ala contest day gitu..) kali nie nak join contest Pretty Zaza Baby Face @ Zaza as usual.. syarat syaratnya (yg t...

Read more
Contest Saat Manis Si Manja

Contest Saat Manis Si Manja

di pagi Jumaat yang mulia nie nak join contest mana tau ada rezeki..amin! so kali nie nak join contest Saat Manis Si Manja anjuran blog My ...

Read more
1st Birthday Give Away Button Enterprice

1st Birthday Give Away Button Enterprice

lama rasanya tak join contest... so..kali nie nak join contest fr blog nie Blog nie jual button button cantik sesangat syarat syarat senan...

Read more
Ulu Bendul pulak...

Ulu Bendul pulak...

busy la pulak ari nie he he he so...lambat la jengah blog alllooooo.....!!! hari Sabtu tu we all gie picnic kat Ulu Bendul plak kat Kuala ...

Read more
A'Famosa Day 3 & Taman Buaya

A'Famosa Day 3 & Taman Buaya

dah hari rabu dah.. kejab aje kan? sambung lagi cerita cuti we all.. lupa nak cita pasal malam kedua tu Ian mula mula tido ngan untie syra d...

Read more
A'Famosa Day 2

A'Famosa Day 2

salam selasa semua sila jangan tergezut tengok pic my little princess cam nie rupa... he he he almaklumla baru bangun tido... nie sebenarnya...

Read more