My Hero & My Princess

My Hero & My Princess

salam khamis ye..esok last day keja pas tu cuti 3 hari... 1 feb - hari wilayah!! best...tapi banyak keja plak nak buat kat umah actually nak...

Read more
Dah besar dah my hero

Dah besar dah my hero

Kejab aje masa berlalu minggu depan my hero MUHAMMAD ADRIAN ZIKRI is going to turn 4 years old 1 minggu lagi as usual Mummy busy buat prep...

Read more
Busssssyyyyyy

Busssssyyyyyy

hari nie tresangat la busy.. tapi pagi tadi sempat gak menjengah ke umah kenkawan sambil sambil but petang... penatnya... rasa nak resign r...

Read more
Hujung minggu kami...

Hujung minggu kami...

hai u ollllsss... malas je nak keja pas cuti 2 hari nie kan? so..weekend baru nie tak gi mana mana pun sebab Daddy keja so..layan je pic bud...

Read more