Hello...helloooo!!!

Hello...helloooo!!!

nie plak pic malam tadi... tetiba lak masing2 teringat nak main telifon nie dah lama dah beli and dah lama gak Mummy Ayu jaga ye la..sayang ...

Read more
Just at home je weekend nie...

Just at home je weekend nie...

sambungan dr pic tadi... weekend lepas.. kami tak ke mana2 pun.. just kat umah pagi semalam ada la gie tesco jab beli brg2.. tapi tak snap2 ...

Read more
Baru la boleh bersiaran...................

Baru la boleh bersiaran...................

as salam & good afternoon kengkawan.. hari nie internet problem lagi :-( dr pagi...sampai la nie.. dah tengah hari baru leh on line.. sa...

Read more
No 1 cake in the making

No 1 cake in the making

emmmm... saja je buat entry nie.... 1st 2nd 3rd dah siap.. jadi la kek kat sini... .

Read more
Novel untuk hujung minggu nie.....

Novel untuk hujung minggu nie.....

novel untuk hujung minggu nie emmmm... adik yg sama2 geng kaki novel kat opis nie kasi pinjam :-) suka..suka... nanti minggu depan Mummy Ayu...

Read more
Mana KLCC?

Mana KLCC?

pic snap by my hubby dari KL Tower using his BB time nie kabus tebal hampir tak nampak KLCC kan? emmm..... happy weekend semua!!!!

Read more
Lunch yg paling express......

Lunch yg paling express......

tadi lunch kuar berdua je ngan Net of coz.. destinasi.. Semua House kat Jalan TAR tu mula2 gie settlekan urusan net dulu urusan apa.. tempah...

Read more
Nie pun masterchef jugak ker???

Nie pun masterchef jugak ker???

alhamdulillah... dah petang2 nie.. baru ok internet kat opis nie so..meh layan jab.. balance2 pic master chef... wah... nie pic cilok kat B...

Read more

internet problem lagi...

hari nie internet kat opis Mummy Ayu problem lagi la so....mcm kureng je la hari nie entry masterchef tadi pun sbb dah set autopublish sem...

Read more
Masterchef Malaysia

Masterchef Malaysia

dari hari ke hari nak citer pasal Masterchef nie tapi dok la tangguh tangguh.. tak jumpa pic la.... and pelbagai alasan lagi la.... tapi har...

Read more
Ian & Iris.... semalam

Ian & Iris.... semalam

hari nie takde citer lain semua pun citer birthday party semalam jer.. sila jgn boring udah la yer.... Ian & Iris.. kat umah sebelum peg...

Read more
Goodies bag........thank you so much Tuan Rumah!!!!

Goodies bag........thank you so much Tuan Rumah!!!!

kalu gie birthday party tak sah kalu takde goodies bagnya so... semalam dapat 3.... ngam2 semua color lain2 Iris nya ~ merah Ian nya ~ oren ...

Read more
Princess yang bad mood....

Princess yang bad mood....

nie la dia princess Mummy yg bad mood semalam time party tu.. masam je muka dah la nak berkepit jer... alahai.... puncanya... dia tak tido p...

Read more