Bachelor party aka belated birthday party untuk Net...

Bachelor party aka belated birthday party untuk Net...

as usual.. nak update semua... tak sempat and ada pic yg takde sbb snap pakai camera Amy & Net so.... update intor je dulu ek petang ni...

Read more
Makan2 kami tadi....

Makan2 kami tadi....

citer makan2 kami tadi tapi nie bukan makan2 tengahari tapi makan2 pagi.. sila jgn tergezut lak he he he... pagi tadi kat opis.. buat makan2...

Read more
Suspen...

Suspen...

petang nie sekarang nie... supsen berdebar2..... harap ada berita gembira :-) amin....

Read more
Dia nun di sana

Dia nun di sana

view dr opis Mummy Ayu nampak KLCC, nampak KL tower and lain2 bangunan of coz tapi sbb 2 tu yg paling tinggi bila nampak KL Tower tu emmm......

Read more
Ready to party.....

Ready to party.....

kami dah gerak ke pavi... untuk berparty hari nie celebrate buzzday my BFF Notti Netti and.. nie kira goodies la untuk kami berlima ---- and...

Read more
Semalam dapat nie pulaks.....suka..suka....

Semalam dapat nie pulaks.....suka..suka....

semalam petang balik keja.. dapat bungkusan nie pulaks dah 3 hari berturut dlm pos laju. he he he.. tapi yg semalam tu bukan untuk Ian &...

Read more
Dah la belum mandi, lagi nak posing2.....

Dah la belum mandi, lagi nak posing2.....

pagi nie.. masing2 bukan main lagi ngan spek mata pagi2 lagi pun..bukan panas pun Ian la mula dulu Iris..as usual..follow aje nie dia budak ...

Read more
Lunch semalam..dating berdua...

Lunch semalam..dating berdua...

as salam selamat pagi semua salam di pagi jumaat... dah jumaat..esok dah weekend seronoksnya tambah2 seronok.. boss takde tengah hari nanti....

Read more
Bachelor party kami...yang lepas-lepas...

Bachelor party kami...yang lepas-lepas...

esok kami nak gie party lagi as usual.. jumaat selalunya kami together2.... lunch sama2.. selalunya kat mid valley la tapi Amy jarang dpt jo...

Read more
Drama ice cream semalam petang

Drama ice cream semalam petang

semalam petang punya citer........ gie 7 eleven jab nak beli roti sekali masing2 serbu kat peti ais ice cream so..ini la hasilnya Mummy Ayu ...

Read more
Hasil shoppingan online seterusnya...

Hasil shoppingan online seterusnya...

satu lagi barang hasil shopping online sampai semalam spt yg dijanjikan & dijangka.. emmmm... agak2 apa yer? and its of coz for Ian &...

Read more
Campak bayi merata-rata

Campak bayi merata-rata

pagi nie lagi sekali dikejutkan dgn berita baby dicampak tapi cara & situasi yg berbeza hari tu campak bayi dr tingkat 12...meninggal ba...

Read more