Happy weekends!!!

Happy weekends!!!

suka suka...... :-) walaupun takde apa2 plan so....just kat umah maybe bawak Ian & Iris gie playground kat area umah tu je kot kalu raji...

Read more
Citer2 yg nak dilayan hujung minggu nie...

Citer2 yg nak dilayan hujung minggu nie...

hujung minggu nie.. tak ke mana2.. just kat umah settelkan keja umah as usual selain dr nak layan novel.. . nak layan DVD gak... emmmm.. yg ...

Read more
Lunch yang ekspress & misi berjaya......

Lunch yang ekspress & misi berjaya......

ok..entry lunch hari jumaat as usual tapi hari nie takde party just ngedate berdua jer tu pun ekspress... kuar pun lambat sbb Net busy.... s...

Read more
Bridesmaids..best!!

Bridesmaids..best!!

dah lama tak buat review padahal dah lama dah tgk citer nie best...best... cover pun best..pink.... sinopsis yg kat belakang DVD tu.... sino...

Read more
Novel lagi.....yg hari tu pun lum abis baca lagi... :-)

Novel lagi.....yg hari tu pun lum abis baca lagi... :-)

semalam dapat bungkusan nie as usual.. tukang bukaknya.. my encem hero... and dalam bungkusan tu.. novel lagi.. :-) beli second hand kat sin...

Read more
Aik.. ..ada 2 plak??

Aik.. ..ada 2 plak??

ha..jgn tergezut plak.. ada 2 novel yg sama nie bukan teknik camera ke apa.... hari tu Mummy Ayu pinjam novel member kat opis nie sekali..te...

Read more
Kami dah dapat..dah mamam...and dah posing2 pun.... :-)

Kami dah dapat..dah mamam...and dah posing2 pun.... :-)

pagi tadi... singgah jumpa Amy jab kat opis dia mcm hari tu ..... sebabnya.. nak amik nie takde la berbalang2 mcm nie tolong amikkan untuk n...

Read more
busy punya hal la nie...kiri kanan tu....

busy punya hal la nie...kiri kanan tu....

as salam morning kengkawan semua!!! selamat hari jumaat!!! suka... jumaat jer suka lain macam bukan sebab malam tadi tapi sebab jumaat...leh...

Read more
Delivery......for lunch

Delivery......for lunch

lunch hari nie as usual.. boss ada so susah la sikit nak kuar semalam pun....dah nak order tapi order full so diaong tak boleh delivery hari...

Read more
Ini la yg dibeli tu..besar2....

Ini la yg dibeli tu..besar2....

emmmm... agak2 apa tu? and ramai yg teka betullll..pandai la itu adalah.. v v v v v v v v buah strawberry emm.. besar2..and nampak fresh jer...

Read more
Agak2.....apa tu?

Agak2.....apa tu?

semalam petang balik keja plan nak gie JJ tapi macam malas plak so..gie pasar malam jer.. beli makanan so..tak masak la sekali nak balik tu ...

Read more
Kat mana la pulak Ian & Iris gie nie.......

Kat mana la pulak Ian & Iris gie nie.......

semalam pagi punya pic tengok..dua2 pun ngan baju tido boleh ak korang berdua amik gambar mcm nie... alahai..... snap by...sapa??? of coz bu...

Read more
Semua pun dah siap...tunggu nak dipos jer.....

Semua pun dah siap...tunggu nak dipos jer.....

as salam morning kengkawan semua apa khabar? dah sarapan? Mummy Ayu dah tapau tapi lum makan lagi... so...saja je nak update kat sini semua ...

Read more
Tgh memerah otak nie.....emmm

Tgh memerah otak nie.....emmm

tgh perah otak cari idea..... emmmmmmmmmmmmmm....... and dah ciap.... entry nak join contest Net .. :-) tapi takde kreatif mana pun saja s...

Read more
Magnum time lagi..yum yummy...

Magnum time lagi..yum yummy...

semalam petang balik keja gie kedai kat belakang area umah tu cari nie.... lepas makan hari tu and lepas tengok entry Net tak boleh cari nie...

Read more
Kek lapis sarawak

Kek lapis sarawak

buah tangan dari my boss masa dia outstation last week kan dia outstation so dia belikan la nie untuk PA kesayangan dia tu hari nie..potong...

Read more