Bahan bacaan di hujung minggu.....dapat jugak

Bahan bacaan di hujung minggu.....dapat jugak

semalam tak beli novel baru tapi.. dapat jugaks.... pinjam kat geng opis yg sama..kaki baca novel gak.. emmm...cita nie ada bahasa indo sbb ...

Read more
Kirimkan Aku Malaikatmu.......

Kirimkan Aku Malaikatmu.......

review novel lagi nie pun dah abis baca dah.. tu yg stok bahan bacaan dah abis nak kena cari yg baru nie.. Kirimkan Aku Malaikatmu.. dari Ka...

Read more
Party kami hari nie...

Party kami hari nie...

tadi lunch kami gie MV..... hari nie yang join party kami 3 org jer.. as usual... Mummy Ayu of coz kalu ada Mummy Ayu harus la ada my BFF.....

Read more
.................

.................

semalam petang balik keja sampai dah rumah tapi.... nak kuar gie kedai jab singgah umah amik Uncle Apiq jab sempat lagi tu ...

Read more
Semperit Opah lagi......

Semperit Opah lagi......

pagi nie... gie jumpa Amy lagi amik nie..... Semperit Opah. . yg Nana jual tu.. dah ada label lagi..comel.. kali nie order satu balang besar...

Read more
Pagi nie makan roti canai.....

Pagi nie makan roti canai.....

pagi nie murah rezeki kami and murah rezeki orang yg belanja ...... breakfast roti canai... emmm.... banyak tu yg belanja tu beli.. 100 kepi...

Read more
Semua pun dah abis baca.......nak baca apa lagi nie....

Semua pun dah abis baca.......nak baca apa lagi nie....

as salam selamat pagi selamat hari jumaat!!!! hari nie jumaat esok dah weekend lunch hari nie leh lelama and yg buat lagi best.. hari nie bo...

Read more
Projek lunch tadi...success!!!!

Projek lunch tadi...success!!!!

tadi tengah hari as usual kuar ngan Net hari nie kami ada projek baik punya projek apa???? gie terjah kedai mainan borong kat area lorong ha...

Read more
Malam semalam....Ian & Iris....brother & sister

Malam semalam....Ian & Iris....brother & sister

pic malam semalam saje jer... Ian & Iris la main2 set timer kat hp Mummy so...Mummy pun snap2 la masing2 tgh ada mood nak posing2 Iris l...

Read more
Macam kuih ada.........

Macam kuih ada.........

as salam.. morning kengkawan!!! apa khabar? harap semuanya sihat.. Mummy Ayu pun..alhamdulillah...sihat walafiat.. ok..pagi nie awal2 lagi M...

Read more
Take a Break.........lunch tadi

Take a Break.........lunch tadi

lunch hari nie kami Take A Break sbb makan kat restoran tu.. Mummy Ayu.. in pink today of coz with ... Net in brown today kami minum... sena...

Read more