No 1 cake in the making

No 1 cake in the making

emmmm... saja je buat entry nie.... 1st 2nd 3rd dah siap.. jadi la kek kat sini... .

Read more
Novel untuk hujung minggu nie.....

Novel untuk hujung minggu nie.....

novel untuk hujung minggu nie emmmm... adik yg sama2 geng kaki novel kat opis nie kasi pinjam :-) suka..suka... nanti minggu depan Mummy Ayu...

Read more
Mana KLCC?

Mana KLCC?

pic snap by my hubby dari KL Tower using his BB time nie kabus tebal hampir tak nampak KLCC kan? emmm..... happy weekend semua!!!!

Read more
Lunch yg paling express......

Lunch yg paling express......

tadi lunch kuar berdua je ngan Net of coz.. destinasi.. Semua House kat Jalan TAR tu mula2 gie settlekan urusan net dulu urusan apa.. tempah...

Read more
Nie pun masterchef jugak ker???

Nie pun masterchef jugak ker???

alhamdulillah... dah petang2 nie.. baru ok internet kat opis nie so..meh layan jab.. balance2 pic master chef... wah... nie pic cilok kat B...

Read more

internet problem lagi...

hari nie internet kat opis Mummy Ayu problem lagi la so....mcm kureng je la hari nie entry masterchef tadi pun sbb dah set autopublish sem...

Read more
Masterchef Malaysia

Masterchef Malaysia

dari hari ke hari nak citer pasal Masterchef nie tapi dok la tangguh tangguh.. tak jumpa pic la.... and pelbagai alasan lagi la.... tapi har...

Read more
Ian & Iris.... semalam

Ian & Iris.... semalam

hari nie takde citer lain semua pun citer birthday party semalam jer.. sila jgn boring udah la yer.... Ian & Iris.. kat umah sebelum peg...

Read more
Goodies bag........thank you so much Tuan Rumah!!!!

Goodies bag........thank you so much Tuan Rumah!!!!

kalu gie birthday party tak sah kalu takde goodies bagnya so... semalam dapat 3.... ngam2 semua color lain2 Iris nya ~ merah Ian nya ~ oren ...

Read more
Princess yang bad mood....

Princess yang bad mood....

nie la dia princess Mummy yg bad mood semalam time party tu.. masam je muka dah la nak berkepit jer... alahai.... puncanya... dia tak tido p...

Read more
Ian yg good boy sangat semalam......

Ian yg good boy sangat semalam......

semalam memang leh puji hero Mummy yg encem nie sgt senang handle dia semalam ye la... memandangkan Mummy dia busy ngan nak posing sana, pos...

Read more
Happy 1st birthday YUSHUA!!!!!1

Happy 1st birthday YUSHUA!!!!!1

ini dia birthday boy yg diraikan.. Yushua hero Watie.... masa kitaorg sampai dia tengah tido bagus tu.... charge battery dulu baru best berp...

Read more