Yahoooooo!!!!

Yahoooooo!!!!

yahoo... tapi bukan yahoo nie... tapie..... yahoo nie... v v v v v v v v v v v v best kan...? weekend.. seronokn...

Read more
Terlupa la pulak...

Terlupa la pulak...

gie keja...drive sampai terminal pas tu..Mummy Ayu turun dulu Didi gie parking keta hari nie...boleh plak.. dah sampai opis baru Di...

Read more
Hari tu Abang, hari nie Adik pulak....

Hari tu Abang, hari nie Adik pulak....

pagi nie.... princess bam bam Mummy plak demam :-( heri tu Abang Ian Abang Ian dah ok..tinggal batuk jer.. Iris plak kul 3 le...

Read more
Ke mana dia menghilang yer???

Ke mana dia menghilang yer???

emmmm.... ke mana dia menghilang yer? tipon opis...tak angkat sms..tak balas blog ..tak berupdate FB..tak leh nak check sbb tak l...

Read more
Friday Love!!

Friday Love!!

salam and morning kengkawan!! salam jumaat .... pagi nie....mcm biasa dtg opis.....kemas mana yang patut sarapan than..kerja ...

Read more
Sempat lagi tu....

Sempat lagi tu....

hari nie line internet slow....... tu yg Mummy Ayu slow... :-( layan jap pic malam semalam.. nie dah nak tido dah nie tapi semp...

Read more
Sharing is caring!!!

Sharing is caring!!!

salam and morning kengkawan... selamat hari khamis!! esok dah jumaat.... :-) minggu lepas belikan mainan nie for Iris... and ma...

Read more
Chocolates are good for us!!!

Chocolates are good for us!!!

emmm.....baca tajuk pun..bestnya.. chocolate..bagus? semalam la.. one of Mummy Ayu punya officer kat sini baca paper and jumpa is...

Read more
Dia Segalanya

Dia Segalanya

ok..nak review novel. lama Mummy AYu tak buat kan? tapi...bukan ILUS or bukan KMHB sbb...dua2 novel tu...Mummy Ayu nak baca sekali la...

Read more
Lagu fav kami sekarang......Mummy, Ian & Iris

Lagu fav kami sekarang......Mummy, Ian & Iris

sekaarang nie... lagu nie memang tengah meletop2.. so...selalu kuar kat radio semua la.. and.. guess what.. lagu nie.....memang f...

Read more
Wordless.....emmm???

Wordless.....emmm???

salam and morning kengkawan!!! selamat hari rabu.. emmm... takde idea lagi pagi noe.. so.tunggu jab2 lagi la... baru Mummy Ayu ...

Read more
Exam hujung tahun

Exam hujung tahun

hari nie Ian mula exam hujung tahun dia jadual exam......baru dapat semalam tapi... v v v dia tak boleh nak amik hari ni  s...

Read more
Ian makan ubat pil?

Ian makan ubat pil?

malam semalam buat kali pertamanya Ian dapat ubat pil emmm... mula2 tu mcm takut gak sbb Ian tak pernah dapat or makan ubat pil t...

Read more
Klinik malam semalam

Klinik malam semalam

baru pas transfer gambar so..boleh la update dah.. Abang Ian demam.. malam semalam gie klinik ngan Daddy nasib takde orang (may...

Read more
Confirm demam....

Confirm demam....

salam and morning kengkawan semua salam selasa... follow up dr entry semalam pagi balik keja semalam hero Mummy Ayu dah terbaring j...

Read more
Baju tido pun nak pilih jugak....

Baju tido pun nak pilih jugak....

still cita princess nie.. dah pakai baju gowm kembang siang malam....Mummy Ayu siapkan baju tido belang2... tak nak pulak.. dia a...

Read more
Sekeping jer.....

Sekeping jer.....

dah snap pic Iris banyak snap gak pic hero Mummy nie sekeping jer.. tapi.. terus ok.... Abang Ian tengah busy layan cartoon J...

Read more
Dah lama tak pakai baju nie....

Dah lama tak pakai baju nie....

nie citer semalam petang plak princess bam bam Mummy nie sekarang dah pandai memilih bila kasi baju nie,  dia tak nak..nak baju nie ...

Read more
Abang Ian dah pandai merempit

Abang Ian dah pandai merempit

bukan merempit kat jalan raya tau.. (nanti dah besar pun..jangan la....) nie merempit ngan game motor jer kan hari tu gie main2 kat J...

Read more
Gie main2 weekend lepas

Gie main2 weekend lepas

emmmm....dah lama dah diaorang sibuk ajak gie JJ nak main2 kat sini hari tu pegi..Mummy Ayu sorang..memang tak la  nak handle dua2 kat ...

Read more