Selamat Hari Raya Korban!!!

Selamat Hari Raya Korban!!!

he he he.. Mummy Ayu dapat balik awal suka suka.. just nak wish.. selamat balik kg!! selamat menjalankan ibadat korban!!! hap...

Read more
Nak gaduh ker nak buat kuih raya nie?

Nak gaduh ker nak buat kuih raya nie?

as usual... kalua Tok Umi busy kat dapaur little chef nie pun buys gak nak menolong emm..pose ngan kayu golek2..tu..mcm nak gaduh j...

Read more
Raya haji pun ada kuih raya ek?

Raya haji pun ada kuih raya ek?

emm... jangan tak caya Ibu Mummy Ayu buat kuih raya malam semalam.. dua jenis jer.. tapi..ye la.. siap kuih raya lagi nie... ...

Read more
Hallloooooo!!!!!

Hallloooooo!!!!!

salam & morning kengkawan semua!!! halllooooooo!!! ada ker yg keja...macam Mummy Ayu nie or.... ramai yg cuti??? ye la..esok ...

Read more
Khas untuk Ibu aka Tok Umi tersayang!!!

Khas untuk Ibu aka Tok Umi tersayang!!!

Iris.....dah tak demam but still batuk2.... :-( Mummy Ayu nak balik memang nak balik sgt tapi.. boss ada, keja pun ada semala...

Read more
Abis dah!!!

Abis dah!!!

apa yg dah abis?? Mummy Ayu dah abis kursus dah dlm surat kata sampai petang sekali...setengah hari jer nasib dlm lab..depan komp...

Read more
Dapat upah sbb pandai makan ubat.

Dapat upah sbb pandai makan ubat.

semalam .... Mummy Ayu balik awal sbb ..... princess manja nie demam.. risau kat opis.. sejam sekali telefon Ibu.....tanya Iris mcm m...

Read more
Hari nie Mummy Ayu takde kat opis...

Hari nie Mummy Ayu takde kat opis...

salam and morning kengkawan !! hari nie... Mummy Ayu takde kat opis tau bukan cuti tapi... berkursus.. emm.... jarang2 ka...

Read more
TQ & I love you!!!

TQ & I love you!!!

tak perlu kata apa2... just... and.... to... v v v v v Mr. Nuff... http://www.nuffnang.com.my/ sbb.... kasi BE...

Read more
US & India...love it!

US & India...love it!

semalam.... dapat dua souvenir dari dua orang  dan dari dua negara :-) yg nie key chain... dari US.. cantik kan.. suka....

Read more
Main2 kat rumah jer....

Main2 kat rumah jer....

sebab tak gie mana2 weekend lepas.... kami main2 kat rumah jer.. Abang Ian.bawak kuar mainan keta dia.. vroommmm vroommmm... and ...

Read more
Nampak apa yer?

Nampak apa yer?

malam semalam... Mummy Ayu tido tak lena bukan Mummy Ayu sorang jer... and bukan ngan Didi gak tapi.... ngan princess Mummy.......

Read more
Salam selasa!!

Salam selasa!!

salam and morning kengkawan semua!! salam selasa!!! suka cakap mcm tu. mcm best jer bunyi dia jer kan.? :-) happy working! *e...

Read more
Jangan tidak....

Jangan tidak....

weekend baru nie jangan kan tidak la kan.. semalam petang kuar gak jab 1st bawak Ian potong rambut.. dah lama tertangguh2.. and...

Read more
Semuanya dah standby....

Semuanya dah standby....

hari nie kan Mummy Ayu tak cihat so.... awal2 lagi dah standby dah ubat2 plus ngan viks & minyak cap kapak emm... senang la...

Read more
Mummy punya turn plak

Mummy punya turn plak

salam and morning semua selamat hari isnin!!! mood...kureng sikit pagi nie sbb.... v v v v Mummy Ayu tak cihat... :-( (...

Read more