Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri

nak gantung e-card raya jugaks kengkawan semua gantung dah untuk semua kengkawan alam maya Mummy Ayu yg follow, yg selalu jengah si...

Read more
Tomorrow!!!

Tomorrow!!!

assalamualaikum salam ramadhan ke 28 salam rabu selamat pagi hari ni...last day kerja esok start cuti dah excited...takut...

Read more
Tuesday...

Tuesday...

assalamualaikum salam ramadhan salam selasa good morning semua!! Selasa dah... Ramadhan ke 27 :-)

Read more
14 tahun

14 tahun

5 jun lepas jugak genap la 14 tahun usia perkahwinan Mummy Ayu & arwah suami last pic kami berdua dr pagi dok la nak wat vide...

Read more
Iftar Dinner Embassy

Iftar Dinner Embassy

penuh ngan majlis iftar jer la.. minggu2 lepas 5 jun... iftar office plak sekali lagi.. busy busy jadi AJK makanan jugak ...

Read more
CIS Iftar Dinner

CIS Iftar Dinner

2 Jun plak kami ada Iftar kat sekolah Ian & Iris last year tak pegi, this year kira 1st time la kami gi kul 6 gerak dah buk...

Read more
Durian Fiesta 2018

Durian Fiesta 2018

belated entry cita dah lama lepas but nak cerita jugak yer layankan jer la... 1 jun lepas kami kat sini..ada durian fiesta gitu...

Read more
3 hari lagi....

3 hari lagi....

assalamualaikum salam isnin salam ramadhan lagi 3 hari nak balik kampung raya bag separuh siap la as usual.. kalu Mummy A...

Read more
Demam Bola Kini Melanda Kidzania Sportz 2018!

Demam Bola Kini Melanda Kidzania Sportz 2018!

bersempempena dengan Piala Dunia 2018  yang akan bermula tak lama lagi ni... KidZania Kuala Lumpur pun turut sama memeriahkan suasana  ...

Read more
Kad raya

Kad raya

ingat dah tak kena buat kad raya dah.. kat sini sbb tahun lepas.. selamat dah sekali tahun ni.. bos bawak balik kad raya nasib baik tak...

Read more
Stay strong!!!

Stay strong!!!

assalamualaikum salam jumaat salam ramadhan! lama sangat rasa tak update blog busy sangat.. mcm2 nak kena buat kejar dateli...

Read more