Salam Aidilfitri

nak gantung e-card raya jugaks
kengkawan semua gantung dah
untuk semua kengkawan alam maya Mummy Ayu
yg follow, yg selalu jengah sini, silent reader
semua2 la
terima kasih kerana selalu menjengah ke sini
Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir Batin
kalau ada salah silap..tersalah kata ker
yer
:-)

selamat balik kampung
save drive, save flight
semoga selamat sampai ke destinasi

siapa2 yg jalan ke seremban tu
jemput lah singgah ke rumah Mummy Ayu
roger2....pm or dm kat FB or intsa
jemput yer

for Mummy Ayu tahun ni
memang tak rasa nak jalan beraya ke mana mana pun

just nak ke pusara, 
nak rumah mentua
jumpa saudara mara
and..nak balik rumah kami
mencari kekuatan utk face semua ni

kalau jalan raya pun..
maybe ikut Ibu ..and sebab anak2..

balik kali ni..more sebab nak settlekan beberapa urusan yg lum settle
sbb tu balik lambat
nak gi mcm2 pejabat...
and..1st on top of the list...
v
v
v
v
ha..ada list tau
nak gi mana, nak buat apa
and..of coz..
nak beli apa...
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. As salam. Dah lama tak singgah sini. Blog pun dah semakin cantik...
    Selamat hari raya... semoga dimudahkan urusan Sis Ayu

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya AidilFitri, mummy Ayu.
    Maaf Zahir Batin.

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri. have a blast eid =)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...