Family Day!!!

Family Day!!!

petang ni... kami akan bertolak ke Rayong 200 km jauh gak diaorang kata..dlm 2-3 jam jugak la perjalanan tshirt siap dah ...

Read more
Food testing plak....

Food testing plak....

lunch semalam Mummy Ayu join group utk food testing so..ke Anantara Hotel la kami antara menu yg kami rasa nasi lemak rendang ayam ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! :-)

Read more
Breakfast pagi tadi

Breakfast pagi tadi

assalamualaikum salam khamis selamat petang  dah petang...baru la sempat nak update blog kan full schedule sikit ari ni pagi ...

Read more
Betapa cinta nya Rasul saw pada kita, umatnya.....

Betapa cinta nya Rasul saw pada kita, umatnya.....

dapat whatsapp ni tadi sedih sangat bila baca and .. rasa kerdil je but....in sya Allah cuba dan cuba utk menjadi umat Rasulullah s...

Read more
Hi Tea semalam petang

Hi Tea semalam petang

assalamualaikum salam rabu good afternoon dah :-) semalam nama je cuti tapi mcm tak cuti sgt la tanggungjawab kan ok jer ...

Read more
Salam Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul

assalamualaikum salam selasa salam maulidur rasul hari ni opis cuti tapi Ian & Iris sekolah jealous la diaorang sbb Mum...

Read more
Toy R us

Toy R us

lepas dr duty kat bazaar and..dah shopping2 kat booth naik atas.. penuhi hajat budak bertuah 2 orang ni buah hati pengarang jantung Mum...

Read more
YWCA Bazaar 2018

YWCA Bazaar 2018

semalam... Mummy Ayu kena bertugas kat sini jaga booth Malaysia emmm... YWCA ni .... every year ada but ni 1st time kami jo...

Read more
Enjoy the day!!!

Enjoy the day!!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! :-)

Read more