Iris dan "peminat"nya

Iris dan "peminat"nya

kat sini.. Iris ada "peminat" he he...actually more kepada tukang sakat Iris la...garang sangat so..seronok la menyakat...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikm salam jumaat aamiin

Read more
Penin....

Penin....

assalamualaikum salam khamis selamat petang busy skt pagi ni and penin gak biasa ujung2 tahun ni nak closing acc harap2 s...

Read more
Family day ~ subhanallah..cantik pantai

Family day ~ subhanallah..cantik pantai

banyak2 tempat Mummy Ayu memang suka pantai rasa tenang jer.. dgr view, bunyi ombak angin.. rasa tenang sgt and..weekend lepa...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-)

Read more
Family day.... hari kedua!

Family day.... hari kedua!

sambung lagi cita family day kami weekend lepas  sabtu pagi kul 7..kena berkumpul dah aerobik + zumba  Mummy Ayu dok belakang...

Read more
Cekodok pisang...untuk potluck pagi ni

Cekodok pisang...untuk potluck pagi ni

assalamualaikum salam selasa good morning pagi ni..gigih la mencekodokkan pisang boleh tahan gak banyak nya he he he... m...

Read more
Family Day, Villa Bali Resort & Spa

Family Day, Villa Bali Resort & Spa

last weekend ka Mummy Ayu & Ian, Iris join family day kat Rayong :-) jom layan cita & pic kami Jumaat tu..opis haft d...

Read more
Monday!!

Monday!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! kat Malaysia.. dah start cuti sekolah jalan pun clear la sikit dr biasa yer ...

Read more