Water gun fight!!!

Sabtu tak kuar mana pun
Iris jer..Uncle Amran bawak kuar kejab
tapi balik kuyub jer

Ahad petang....
baru kami kuar
ikut kan malas je
but sian plak budak2...
tu...baru kuar
siap sedia dah

us

belum sampai lagi
tapi dah tau dah ramai nya....
pic from Fendi
emmm....
ramainya
sementara nak jalan kaki pun dah basah dah
bila sampai..tak yah lama la kan
duduk kat simpang tu je
malas nak masuk dlm
sbb kalau masuk, kena pusing jauh
so...dok situ jer
every year
memang kat sini je la
meriah la diaorang
Nabil..anak member follow sekali

wah..bukan main lagi Iris
mentang2 la pistol air dia mcm bag
Dido pun...

ni Iris dah badmood
sbb dia nam masuk dalam tu..
yg khemah hijau tu..
enterance...diaorang akan check semua
kalau masuk situ...kena jalan ikut crowd tu
tak leh nak patah balik
dah la jauh
emm..tak la

pujuk2..baru ok
:-)

Abang Ian....ok jer
sampai kena kacau ngan abang lembut lagi
siap pegang2 lagi
Mummy Ayu ushar je..
nasib pegang bahu je
kalau lebih2..siap la
Ian..terkedu
ha ha ha

makin lama..makin ramai

1 jam..ok jom balik
sejuk
kuyup ye
3 of us
tak nak main sgt
sbb tu beli pistol kecik je pun
sekali....kuyup jugak

with my hero

with my princess

sama je mcm tahun lepas...
air refill kena beli yer
mcm pistol Ian...Bht 10 jer..dalam RM 1.50 mcm tu
pistol Iris la..besar tong air dia
Bht 20...
pistol Mummy Ayu..free
he he he

balik jom!!!
and spt dijanjikan ngan Iris...
naik tuk tuk

mula ia nak Bht 150
memang tak la
sbb rate memang Bht 100 jer
buat dek je jalan
tau takut..panggi balik
ok..Bht 100 jer
full!!!

tak habis lagi yer
sambung depan 7 eleven plak
see...siap geng ngan budak2 kat situ
simbah or tembah org yg lalu...naik tuk tuk, naik bas..
semua diaorang simbah la
janji..diaorang pakai baju bunga, bawak pistol..on la tu


bukan main lagi

yg lagi best...
refill air free
ha ha ha...
lagi la

ok dah la..
jom balik!!!

but
singgah kat playground plak
3 pit stop yer
bukan main la

ha ha ha...
malam tu..Mummy Ayu kuar gi massage kaki jab
kat area 7 eleven tu
kul 9 lebih
tak abis lagi ye main air
nasib tak kena simbah

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Kalau nieyl 1 group pergi sana hari tu semata-mata nak join songkran kak

    ReplyDelete
  2. http://muftiwp.gov.my/ms/artikel/al-kafi-li-al-fatawi/2389-al-kafi-734-hukum-menyertai-perayaan-songkran

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...