Breakfast dulu...

Breakfast dulu...

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! kopi dulu... sempat tapau kopi pagi ni balik dr hotel tadi and of coz bukan ...

Read more
Hari Raya Ketiga....

Hari Raya Ketiga....

raya ketiga kami Jumaat lepas... Iris dah sekolah dah Ian...malas nak gi, nasib baik jugak la sbb boleh la harap dia tolong mana yg...

Read more
BNH visit..

BNH visit..

pagi ni.. masuk ofis jab than kuar balik bawak Ian gi sepital since semalam tak gi sekolah...sakit perut katanya masuk 2 hari.....

Read more
2 days sebelum raya

2 days sebelum raya

isnin petang tu malam tu pengumuman raya kan mana tau...kalau2 bangkok raya awal ke sekali tak...sama je ptg tu..buka order je and..h...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! :-)

Read more
Open house...

Open house...

seawal raya kedua dah start open house dah tq tuan rumah foods semua cedap!!! nasi beriani kambing yer, ketupat semua tu of coz la ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning!!! :-)

Read more
Pak Klong Talat

Pak Klong Talat

balik dr pasar.. kami ke sini plak pasar jugak..tapi pasar bunga Pak Klong Talat... talat means pasar ada banyak kedai2..jual...

Read more
Pegi pasar....

Pegi pasar....

Isnin pagi tu.. kami kat sini cuti.. birthday queen baru tu so..amik la kesempatan gi pasar kalau raya selasa..siap dah bahan2 nya kal...

Read more
Bangkok Personal Shopper

Bangkok Personal Shopper

not me..of coz Mummy Ayu shopping utk sendiri je pandai he he.. ada la amik kengkawan kirim...sesekali  but ni.... personal sho...

Read more
Jamuan pagi raya...

Jamuan pagi raya...

pagi raya pertama tu dlm kul 10 lebih tu..gerak gi dewan dah sbb ada jamuan raya get together gitu menu - potluck memang meriah la ka...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more