4 July...

4 July...

assalamualaikum salam khamis good morning semua hari ni...birthday my arwah suami yg ke 42 :-( tiada hadiah yg mampu diberi...

Read more
Hujannn & breakfast time...

Hujannn & breakfast time...

pagi ni...hujan alhamdulillah sejuk je gi keja..kena la pakai payung suka payung ni :-) and..pagi ni jugak masak breakfas...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

assalamualaikum salam rabu good morning semua... lama tak bercerita pasal buah hati Mummy Ayu dua orang ni kan alhamdulillah.. bo...

Read more
Start dah....

Start dah....

bila ada bahan, and bila ada mood laju je ahad malam tu jugak start semalam....penat golek2 tu siap dah 4 pcs pelapik pinggan git...

Read more
Chatucak Weekend Market

Chatucak Weekend Market

Ahad pagi...gi pasar  seawal pagi sbb nak ke another place.. kul 9 plak he he he.. kul 9.15 ..dah dlm train with Inani and ...

Read more
MBK lagi...

MBK lagi...

weekend baru ni.. after 3 minggu berturut busy je weekend baru la leh bawak buah hati 2 orang jenjalan mana lagi..MBK je la senang ...

Read more
Tak sihat sikit...

Tak sihat sikit...

assalamualaikum salam selasa good morning semua sihat2 hendaknya yer Mummy Ayu kurang sihat sikit ahad pagi tu bangun...sak...

Read more
Kami memilih untuk rindu...

Kami memilih untuk rindu...

assalamualaikum salam isnin selamat tengahari lambat skt update last week....jumpa satu luahan perasan ni sgt indah susunan p...

Read more