Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua!!!

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-)

Read more
Sweet Dreams - Adaptasi

Sweet Dreams - Adaptasi

coming soon 5 ogos 2019ni di astro ria (cam ne..sendiri pun takde astro) emmm.. Sweet Dreams by Acik Lana diadaptasikan ke dram...

Read more
Kelas Bimbingan Malaysia

Kelas Bimbingan Malaysia

start tahun ni.. (tahun lepas ada jugak ... cuma tak kerap) perwakilan anjurkan kelas bimbingan bahasa Malaysia utk anak2 kat sini se...

Read more
Coffee

Coffee

yezzaa... coffee dulu emmm.. bau kopi pun dah.. emmm..bestya hanya pecinta2 kopi je tau feeling dia bila bau kopi tu kannn?...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua oh...I need my coffee!!!

Read more
Ke JJ Mall lagi...

Ke JJ Mall lagi...

sabtu petang... pagi tu ada kelas bahasa melayu & latihan choir lepas settle tu.. terus kuar jab ke JJ Mall lagi emmm..kalau ke...

Read more
Spiderman

Spiderman

asslamualaikum salam selasa good morning semua.... sebelum entry giveaway layan jab pic kami weekend lepas ahad lepas.. gie tgk way...

Read more
Sapa nak join???

Sapa nak join???

asslamualaikum salam isnin selamat petang busy..biasa la isnin dah la masuk lambat plak pagi ni okies..memang dah plan nak wat plus...

Read more