And the winner is...

And the winner is...

seperti yg dijanjikan.. pagi ni Mummy Ayu nak umumkan pemenang... "Decoupage giveaway by Mummy Ayu" first of all..nak uca...

Read more
Salam jumaat

Salam jumaat

assalamualaikum... salam jumaat good morning semua semoga semua urusan berjalan dengan lancar & dipermudahkan aamiin...

Read more
August

August

assalamualaikum salam khamis good morning semua hari ni..dah 1 ogos times...kejab je kan hari ni Mummy Ayu ada event  emm...

Read more
Updated!!!

Updated!!!

alhamdulillah.... tamat dah giveaway Mummy Ayu terima kasih kpd semua yg sudi join meriah gak sambutan so far..ada 25 penyertaa...

Read more
Shopping barang sekolah

Shopping barang sekolah

last week.. long weekend kan so....settle kan mana yg boleh utk persiapan sekolah Ian & Iris bukan main lagi 2 beradik ni b...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! have a good day!!!

Read more
Officially closed!!!

Officially closed!!!

ok.......dengan rasmi dan dengan lafaz bismillah giveaway Mummy Ayu ditutup!!! terima kasih pd semua yg sudi join!!! "Decoupag...

Read more
Decoupage Giveaway by Mummy Ayu

Decoupage Giveaway by Mummy Ayu

dengan lafaz  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ Mummy Ayu mula kan giveaway ni (entry melekat...new entry di bawah ye...tq!) "...

Read more
Pertabalan DYMM  YDP Agong XVI

Pertabalan DYMM YDP Agong XVI

assalamualaikum salam selasa good morning semua hari ni public holiday sempena.... pertabalan YDP Agong yg ke 10 kami kat s...

Read more
Long Live the King ~ Rama 10

Long Live the King ~ Rama 10

long live the King!!!

Read more
Loooong weekend!!!

Loooong weekend!!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua hari ni kami cuti kan sini publick holiday  birthday king  and esok plak cut...

Read more