Will treasure all this memories

assalamualaikum
salam khamis
good morning!!!

packing siap dah....photobooks ni la
yg lain belum lagi....baru 2 hari mula kot

all this photobooks....
banyak kan?
lupa nak kira

ni semua yg kat Bangkok
(ada a few yg sampai kat Msia dah..but x bawak sini sbb dah nak balik kan)

puasa, raya, raya haji
2017, 2018, 2019
(raya 2018 je balik Malaysia)
jamuan raya

Songkran...3 kali
Songkran Run... 2 kali

even with Tun M & Tun Siti.. 3 kali

jenjalan, rombongan. events embassy

balik kampung...

national day, flag raising

macam2 la kot
terlalu banyak memori

dengar mcm 3 tahun je
mcm kejab je kan
but..lama tau
sbb banyak sgt memori kat sini
pengalaman yg mendewasakan Mummy Ayu
kena belajar berdikari..tanpa husband (sbb PJJ mula2)
pas tu husband meninggal..betul2 tanpa husband la
time sedih2...jauh dr family
Allahuakbar
kawan2 kat sini la yg dah mcm family
baru2 ni...admit plak
family jauh.....cedih, takut
but kawan2 sentiasa ada disisi...beri sokongan, hulur bantuan laju je
tu yg sedih sgt nak tinggalkan

datang sini berempat
but balik bertiga
sedih sgt bak balik ni
happy la of coz..
but dalam happy tu..Tuhan aje yg tau mcm mana perasaan ni
bercampur baur

nak menempuh dugaan kat Malaysia plak nanti
in sya Allah..
moga terus diberikan kekuatan
aamiin...

more to write..
but pelan2 la yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Semoga Allah permudahkan urusan akk di Malaysia..

    ReplyDelete
  2. kenangan ajar kita lebih dewasa :)
    yg pahit akan manis akhirnya bila dikenang...
    be strong.
    good luck.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...