Kena admit sepital 1 night

Kena admit sepital 1 night

memang nak cita pasal ni pasal Mummy Ayu ada problem kesihatan sikit... since Dis dah tau dah but.ingat tak serius so..nanti la...d...

Read more
Meet with gynecologist - Dis 2019

Meet with gynecologist - Dis 2019

ni la kisah nya kenapa kena check in kat sepital..2 hari 1 malam tu since Nov..dah dtg period lama Nov tu..almost 10 days but x s...

Read more
 2 hari 1 malam

2 hari 1 malam

nak jadi cita kan sipi2 nak balik diberikan ujian... apa pun  alhamdulillah..now dah much better syukur ... tgh bercuti rehat ...

Read more
Malam new year 2020

Malam new year 2020

assalamualaikum salam khamis good morning!!! lama x bersiaran ada cita nya nanti cita ...of coz but now... throwback skt ...

Read more
Jenjalan tgk bunga...di Lopburi

Jenjalan tgk bunga...di Lopburi

nama je dah 3 tahun kat sini but...ni kali pertama gi tgk bunga kat Lopburi ni Jim Thomsan pernah, Nong Nooch pun  pernah kali ni..ke ...

Read more
First day of school - 2020

First day of school - 2020

assalamualaikum salam isnin good morning semua hari ni.. first day sekolah for Ian & Iris masing2 tak nak amik gambar ...

Read more