Will treasure all this memories

Will treasure all this memories

assalamualaikum salam khamis good morning!!! packing siap dah....photobooks ni la yg lain belum lagi....baru 2 hari mula kot ...

Read more
Bermula dah....

Bermula dah....

semalam petang lepas majlis tu balik rumah dah sampai dah kotak-kotak emmm.. so malam semalam jugak la mula dah sikit2 ...

Read more
Majlis farewell from Perwakilan

Majlis farewell from Perwakilan

semalam petang yg Mummy Ayu wat kuih tu utk majlis ni la farewel dr Perwakilan untuk Mmmy Ayu plus ada welcoming org new member and sam...

Read more
Kuih Apam Gula Hangus

Kuih Apam Gula Hangus

assalamualaikum salam rabu good morning semua ni menu semalam petang  apam gula hangus buat utk even perwakilan semalam petan...

Read more
Mcm2 nak kena settle kan

Mcm2 nak kena settle kan

assalamualaikum salam selasa good morning jarang update  lama x blogwalking sowie mcm2 nak kena settle kan sebelum balik ...

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! :-)

Read more