Purple it is!

Purple it is!

hari ni Mummy Ayu cuti (obviously entry auto publish) 1st cuti sbb..weekend ni adik2 dr KL balik masing2 request menu raya so..cuti la tolon...

Read more
20 Syawal ~ 3 tahun

20 Syawal ~ 3 tahun

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi entry autopublish sbb Mummy Ayu cuti hari ni but..just for my record.. hari ni 20 syawal 3 tahun y...

Read more
The King: Eternal Monach

The King: Eternal Monach

tgh hangat movie korea ni.. sbb ada Lee Min Ho The King: Eternal Monarch mula2 layan memang mcm confius  but lama2... ok..memang layan and t...

Read more
Berbunga dah... :-)

Berbunga dah... :-)

subhanallah berbunga dah... :-) seronok je bila tgk dah berbunga mcm ni kan? ni yg main cucuk2 ngan ibu..bulan february dulu banyak pasu sem...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-)

Read more
Online tuisyen

Online tuisyen

sbb lama sgt dah homeschooling ni and memang dlm plan jugak nak tuisyen kan Ian & Iris ni but..tetiba PKP semua tertangguh la kan but st...

Read more
Akhirnya...

Akhirnya...

finally...semalam settle dah selepas 3 bulan menanti pasang unifi kat umah apply dah 3 bulan tapi sbb x de port kosong katanya alhamdulillah...

Read more
PKPP

PKPP

PKP dah PKPD pun ada PKPB abis dah now PKPP plak emmm...pening plak huruf2 ni yer hari ni bermula plak PKPP fasa pemulihan di negara kita so...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! menu pagi ni nasi guyeng & karipap keja ke or ada yg cuti sbb nak balik kampung?

Read more