Kami ke......

yum yum...
hari nie lunch kami ke destinasi biasa
MID VALLEY jer..
Fida tak apat join
tapi sempat gak kami mms kan pic kami
dan dibalas ngan pic dia yg ke'busy'an
sabar ye Fida
keep up the good work!!
he he he
---
pikir punya pikir
last last kami ke...
Delifrance
Mummy Ayu ngan Notti Netti
sama sama order kambin....
Net...lamb stew
Mummy Ayu ... lamb shank
---
erk..alhamdulillah..
rasa kambin kat tekak...!
emmmm..lamb shank tu besar sangat
tak larat nak abiskan
pas tu kami gie jenjalan
ada fashion show kat situ
stage tu lawakan
pas tu kami kami posing posing
Net..memang pandai posing
tgk...
(Net..bodek nie..belanja ek?he he he)
Mummy Ayu biasa biasa jer..
but this pic...
bukan Net
tapi iklan kat belakang tu
model tu lawa sangat kan?
he he he
---
as usual
kalu jenjalan
mesti ada jer beli something for Ian & Iris
kali ini...
Ian & Iris dapat anak ulat sorang seekor...
emmm...anak ulat???
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
anak ulat yg comel...
cute kan?
Ian punya warna hijau
don't know why...
he loves green
and yg pink tu of coz for little Iris
and she is so clever
coz..dia tau je
bila barang warna pink tu
mesti dia punya
kalau Ian baring atas bantal pink dia
dia akan merajuk....
---
and we bought something
for our contest presents
wah...tak complete lagi
but ada 2 hadiah nie
comel sangat
so..kami beli jer dulu....
nak tgk ker?
tak tau lagi untuk no berapa
nak tgk ker...?
nanti tak suprise plak
!
!
!
!
!
nanti ek...
he he he...
apa pun...
HAPPY HOLIDAY for me!!!
(yehaa...cuti!!!!!)
HAPPY WEEKEND to all my blogger friendsss!!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. wah bestnya jalan-jalan cari makan...chantek ulat tu..warna yg sama padan..pink n ijau.. i
    like....

    ReplyDelete
  2. rindu la ngan u ngan nett.... T_T.........

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...