Cutest Baby Birthday Picture

Cutest Baby Birthday Picture

(autopublish entry) nak join contest kali nie anjuran Suhida bersempena bday Razi yg ke 3 tahun on 20 March lepas Happy belated birthday ye!...

Read more
Kami ke......

Kami ke......

yum yum... hari nie lunch kami ke destinasi biasa MID VALLEY jer.. Fida tak apat join tapi sempat gak kami mms kan pic kami dan dibalas ngan...

Read more
Beautiful morning...

Beautiful morning...

selamat pagi...jumaat sudah wah..bestnya!! esok cuti..2 hari next week cuti gak..ops... he he he..my Dato' pie outstation.. so..PA dia ...

Read more
SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

emmm..terjumpa satu program yg best (program ke we call this) Ben Ashaari ...they all say he is a otai blogger so....Mummy Ayu pun join gak...

Read more
Sedih sangat....

Sedih sangat....

sedih sangat nie makin menjadi selsema Mummy Ayu tadi jalan jalan...terjumpa blog nie Kak Baya sedih sangat she just lost her second son las...

Read more
TQ to Mama Aqish!!

TQ to Mama Aqish!!

salam di pagi khamis.. sob sob...flu la plak pagi nie adei..tak larat.. hidung dah merah nie tapi still kena kerja plus busy plak pagi pagi ...

Read more
1st Giveaway Playground Play-A-Round

1st Giveaway Playground Play-A-Round

sama mcm entry before nie nak join contest anjuran Umi Nuha kali nie for Iris plak syarat syarat klik kat sini.. nama : Iris Nur Delisha ...

Read more
1st Giveaway Playground Play-A-Round

1st Giveaway Playground Play-A-Round

nak join contest lagie... Playground Play-A-Round - this entry for Ian kali nie anjuran Umi Nuha bersempena birthday princess dia NUHA end o...

Read more
Update pasal contest

Update pasal contest

ok....nak update sikit pasal contest nie emmm....penyertaan menggalakkan tq kepada semua yg sudi join contest nie Mummy Ayu tak abis jengah ...

Read more
Ian says....

Ian says....

nak cita sikit pasal my hero semalam ptg balik keja "Mummy..esok kita nak pegi mana?" ini soalan WAJIB hari hari dia mesti tanya a...

Read more
Giveaway from Damia

Giveaway from Damia

salam di hari Rabu kejab je dah rabu kan? so..pagi pagi nak join giveaway kat blog Nana nie Giveaway From Damia bersempena ngan birthday Dam...

Read more
Birthday Tok Abah & Tesco

Birthday Tok Abah & Tesco

lagi cerita weekend kami... balik dr IKEA ptg Sabtu tu... malam tu Mummy Ayu ngan Ibu masak nasi minyak (chewah..macam kenduri kawin plak) s...

Read more
Kenny Rogers & Ikea

Kenny Rogers & Ikea

salam selasa kenkawan semua.. ha..hari nie baru nak story pasal weekend Mummy Ayu with Ian & Iris... Daddy ... as usual busies... but ad...

Read more
New little princess....

New little princess....

....new little princess.... welcome to a real world!!! not mine yer little princess tu.. but my office mate punya.. he he he.. tadi lunch te...

Read more
Semangat hari Isnin...

Semangat hari Isnin...

salam isnin semua... emmm...bestnya cuti 2 hari.. malas dah rasa nak keja ha..pagi nie masukkan pic Mummy anak anak dulu selalunya masuk pic...

Read more