Semuanya kena dua

Semuanya kena dua

(entry aouto publish yer..) sekarang kalu nak beli apa pun semua kena beli 2 satu for Ian satu for Iris baru baru nie beli bola adoi...!! bo...

Read more
Delicious

Delicious

baru balik dr lunchhari nie balik cepat sikit sebab Cik Notti Netti kiter ada tugasan khas he he he tapi sempat gak aktiviti makan makan kam...

Read more
Princess Iris

Princess Iris

salam.....di pagi Jumaat yg indah harap harap leh la kuar lunch nie Fida..jom Pastis!!! pagi nie cik Daddy yg hantar gie teja dia off ari ni...

Read more
Hujan kat Bukit Aman

Hujan kat Bukit Aman

hujan???? bukan ker cuaca hari catik dan indah ajer... he he he sebenarnya tadi gie jengah blog kak baya (supermom) nak amik link pasal bua...

Read more
Projek kami

Projek kami

semalam follow net gie kedai beli brg kek dia me pun tershopping gak aik..kat kedai kek pun leh shopping tak de la..beli brg nak buat kuih n...

Read more
Mc'Donald Day

Mc'Donald Day

selamat pagi semua... salam di pagi khamis yg indah, nyaman, sejuk jer semalam ujan..wish today is Sunday sedapnya leh...zzzzz okies...wake ...

Read more
This morning....

This morning....

pic taken pagi nie... time nie tgh nak hantar Daddy gie work me..dok belakang Ian tgh layan lagu Juwita by Nubhan tu yg semacam je jiwang tu...

Read more
Generasi Hebat!

Generasi Hebat!

baru balik dr lunch ngan Net tapi tapau je sbb nak cepat tu pun kuar teman dia beli barang kek plus reapir kasut as u all know hari lain sel...

Read more
Kenapa & mengapa?

Kenapa & mengapa?

selamat pagi kenkawan semua kejab aje kita dah berada ditengah tengah minggu hari RABU semalam petang balik keja my little princess Iris bu...

Read more
Lunch daku???

Lunch daku???

lunch hour dah pun lepas ngedate??? oh..tidak selain dr hari Jumaat Mummy Ayu ngan my BFF tu jarang gie ngedate kecuali masa masa tertentu s...

Read more
Update peserta contest (with Ball) Batch I

Update peserta contest (with Ball) Batch I

okies.. kali nie update untuk Baby with ball plak ada 15 penyertaan semuanya comel & cute jom kita tengok... macam macam stail macam ma...

Read more
Update peserta contest Bacth I (with Bear)

Update peserta contest Bacth I (with Bear)

ok..meh kita update sikit pasal contest... so far penyertaan menggalakkan untuk baby with bear Mummy Ayu dah terima 21 penyertaan so..check ...

Read more
Our SUNDAY

Our SUNDAY

salam selasa semua.... entry di pagi hari nak ceriat sikit aktiviti hari ahad lepas kami me...boleh dikatakan huge fan gak AF nie flashback ...

Read more
1st Birthday Party Iqi...part 2

1st Birthday Party Iqi...part 2

sambung cikit lagi.. nie pic bday boy ngan Ibu dia Ayah dia teja..busy..sian dia! --- seperti yg dijangka ian ngamuk nak bukak hadiah bday ...

Read more