Happy Labor Day!!!!

Happy Labor Day!!!!

(entry auto publish....) takde apa.. saja nak wish HAPPY LABOR DAY!!!! to semua kenkawan... yg bekerja di opis dan juga di rumah happy holi...

Read more
"Baby with Bear/ Ball Giveaway"

"Baby with Bear/ Ball Giveaway"

(Sticy mode until 30 April 2010... new entry, please scroll down..tq!) dengar sini....orang orang kampung sekalian!!! chewah..cam cita P.Ra...

Read more
Update pasal contest...

Update pasal contest...

okies....entry di lewat ptg (sementara nak tunggu nak pegi dinner) update sikit pasal contest... sepatutnya hari last hari niekan disebabka...

Read more
Seperti biasa....

Seperti biasa....

seperti biasa.. balik lunch hari Jumaat buat entry mamam kami ari nie gie Mid Valley jugak deco cantik tapi rasa tak siap lagi tu pas tu ka...

Read more
Souvenir

Souvenir

dengan suka hatinya buat entry nie he he he nie la souvenir from my boss dr London tq so much Dato' minggu depan nak gie oversea lagi s...

Read more
Secretary Dinner

Secretary Dinner

Salam di pagi jumaat yg indah ini malam tadi ujan (malam jumaat ujan???...) pagi nie pun ujan sejuk sikit..best!! so...today is friday emmm...

Read more
Entry dikala perutku sakit

Entry dikala perutku sakit

hai semua di kala ni perut ku masih sakit walaupun dah telan dekat nak sebtotol ubat di bawah nie he he he tak de la sebotol mengikut sukata...

Read more
Sakit perut.....

Sakit perut.....

salam dipagi khamis aduiii..pagi nie Mummy Ayu kureng sihat sikit malam tadi sakit pinggang & perut coz senggugut this morning still sa...

Read more
Malam semalam

Malam semalam

meh kita tgk aktiviti Ian & Iris malam semalam nie lepas dah mandi dah mamam semua dah tinggal tido jer... semua menda diaorang nak mai...

Read more
Lunch ku...alhamdulillah!!

Lunch ku...alhamdulillah!!

baru balik dr lunch.. tadi ler hari nie me & Net gie lunch kat mid valley he he he boss ku takde sooo...leh la kuar awal cikit emmm..ar...

Read more
On the way balik umah

On the way balik umah

ari nie nak cita pasal Ian & Iris plak semalam cita pasal tension Mummy je tak cita pun pasal Ian & Iris so...for starting layn pic ...

Read more
Today is....

Today is....

salam di pagi wednesday... bestnya...dah hari rabu lagi 2 hari teja pas tu weekends!! so...harap hari ini tak seperti semalam (coklat cadbu...

Read more
Mmmuuuuaaaaahhhh!!!!

Mmmuuuuaaaaahhhh!!!!

mmmuuuuaaahhhh!!! bukan kat org kat choc yang didam idamkan (bukan ngidam ye) tq so much kepada adikku terchinta (dan dan jadi) SHAHRIZA ki...

Read more
I wish....

I wish....

don't know tension sgt hari nie why...???? program boss dah settle dah kerja...adalah jugak busy..boss tak de so tak busy pun but..me.....

Read more
tension!!!!

tension!!!!

keja...tak la busy just buat filing surat backdated jer but penin....nak arrangekan jadual my boss semalam kena sound hari nie kena gak sip...

Read more
Sowie....

Sowie....

salam dipagi selasa nie cita semalam... harap harap tak berulang lagi hari nie start cita mcm nie my office buat petukaraan no ex semua phon...

Read more
My little princess

My little princess

he he he nak cita pasal Iris plak nie pic hari sabtu malam pagi tu Mummy ikatkan rambut Iris cam tu comel tak saya??? yg pic bawah kiri tu ...

Read more
Petang Jumaat yg lepas..

Petang Jumaat yg lepas..

salam di pagi Isnin best nya dapat cuti 2 hari rasa macam nak cuti lagi dan lagi dan lagi he he he boss ku tak ada lagi petang jumaat yg lep...

Read more