Fun Fair malam semalam...

semalam Daddy balik keja awal
so..malam tu gie la jenjalan jab ke fun fair kat senawang
dah lama dah Ian ajak gie
tapi dok nanti..nanti
lama2 kang tutup plak
so...semalam ..suka la Ian
duckling..
banyaknya....
Ian cuba mencedok itik
mana tau dapat angry bird besar tu
satu untuk Ian
and
satu untuk Iris
tapi...semua dpt mainan tecik2 jer...
pas tu ada gak main mainan lain
pun dpt hadiah tecik2 jer
dah main
Ian plak nak naik keta
Iris???
idak la..
Iris..dok la tgk jer
semua tak nak naik
mula2 Ian naik yg tecik jer
pas tu
dia nak naik yg besar nie
and Mummy really proud
sebab..
semalam Ian punya berani
dia minta token kat Mummy
ingat dia nak pegang jer
ruapnya..dia gie sndiri bayar kat brother yg jaga mainan nie
than dia boleh plak pilih2 nak naik keta color apa
semua dia buat sendiri
but of coz..Mummy ada kat situ la
berani tu & mcm dah besar sgt jer
and budak manja nie...
emmmm...
my sis...Shyra with Ian & Iris

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. best kak funfair tue....nana g ingat mcm dkt putrajaya rupa2nye meriah sgt.....

    ReplyDelete
  2. seronoknya lama tak pegi... sy pun suka layan anak g fun fair ni.. hehe

    ReplyDelete
  3. wah bestnyeee dapat jalan-jalan kat fun fair. anak2 u mesti seronok sangat kan..;D

    ReplyDelete
  4. wah abg ian kan dah besar..mstilah brani...pandai berdikari kan??

    ReplyDelete
  5. wahhh .. fun fair ! best ! .. comelnyer menantu aunty pakai tutu!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...