Hampir2 siap dah....

salam and morning kengkawan semua
dah hari khamis dah...
emm..kejab je masa berlalu kan
so....
just nak update kat sini
prepartion..makin busy
tapi dlm masa tu
ada byk gak benda yg hampir siap
seperti
lolichoc....sampai weekend lepas..
Mummy Ayu dah siapkan
325 btg..
emmm..tinggal lagi lebih kurang 125 jer
kejab kan?
peti ais..penuh..jgn ckp la
tapi..Mummy Ayu dah packing2 kan
so..nampak kemas la
(lupa nak snap)
lagi...
tagging nie pun..
dah hampir siap
dok buat ngan my sis Shyra
balik keja jer..layan benda nie la
esok lusa..siap la ni

lagi....Ibu dok layan buat cookies
pun dah separuh dah
lagi...hantaran
minggu depan baru nak start buat
bahan2 semua dah complete dah
lagi.....set bilik tido..dah sampai..
lagi...ntah..pening dah
nak layan b'fast jab la..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. saat2 ni la yg best kalu ada adek bradek ramai kak ayu ;)
    seronok buat reramai

    cam kami aritu, penat gak la..
    dah adek bradek 3 org jek, huhu!

    bestnye! baju sedondon family dah siap? ;) mesti kaler biru gakni.., hehe

    ReplyDelete
  2. wah dah hampir siap, bestkan time nak prepare semua ni tapi penatnya tu jangan cakap la kan

    ReplyDelete
  3. mmg penat nak ruskan semua benda..tapi puas hatikan bila hasil usaha dpt disiapkan dgn apa yg kita mahukan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...