Yeah!!!

Yeah!!!

yeah yeah!!!! its week end.... apa plan kengkawan weekend nie???

Read more
Dubu-dubu....lunch tadi

Dubu-dubu....lunch tadi

ok..masuk dah citer lunch kami tadi nie kira 1st time la makan kat Dubu-dubu nie sampai2 jer terus snap enterance sampai ada 2 org budak nie...

Read more
Macaron besar.......

Macaron besar.......

jab lagi citer pasal Dubu-dubu key mula2 nak share & citer pasal macaron besar besar kan? on the way nak balik tadi memang tgh cari dess...

Read more
Dubu-dubu...apa tu?

Dubu-dubu...apa tu?

nie la destinasi ramcangan kami tengahari nie seoul restorant pelik kan nama dia? mual2 dengar pun.. Mummy Ayu kata .. betul ker? ada ker? b...

Read more
Kau, Aku, Kita

Kau, Aku, Kita

dah abis dah baca.. suka..suka.. Kau, Aku, Kita best!!! baca sinopsis kat belakang dulu and....kalu nak baca online pun boleh.. kat sini tap...

Read more
DIY ~ Angry bird colouring book

DIY ~ Angry bird colouring book

projek semalam kat opis..tak la busy sgt.. so..dok la google pic2 yang sesuai... untuk nak buat nie save.. balik umah print and binding kan ...

Read more
yea yea.....its friday!!!

yea yea.....its friday!!!

assalamualaikum.. morning kengkawan semua.. pagi nie awal sampai awal lagi sbb Daddy kuar awal so..here I am.. and lega sangat sbb ... bestn...

Read more
Malam semalam......

Malam semalam......

pic malam semalam masa gie amik Daddy balik keja motif ~ lama tak posing2 dm keta dulu masa dok KL asal jam jer..layan snap pic anak2 sekara...

Read more
2 + 1 = 3

2 + 1 = 3

semalam dapat nie agak2 Mummy shopping aper yer? or menang ker? he he he.. amsuk contest pun dah jarang sekarang apa lagi kalu bukan order n...

Read more
Tipu saya???

Tipu saya???

nie bukan la kisah Mummy Ayu kena tipu or Mummy Ayu tipu sesapa tapi... v v v v v tajuk dvd nie.. Lie To Me cita korea he he he.... nak tgk ...

Read more
Sambungan cara-cara nak buat choc atau lolichoc...

Sambungan cara-cara nak buat choc atau lolichoc...

sambungan sikit pasal entry semalam tu to joijoi80 pasal sukatan tu actually..takde sukatan apa2 pun cairkan je banyak mana choc nak janji ...

Read more
dah nak penuh dah...

dah nak penuh dah...

pic snap semalam pagi nie kan sekarang selalu hujan semalam..sampai kat depan cm tu tengok air kat sungai klang tu dah mcm nak penuh dah tak...

Read more
Terima kasih Ibu!!!!!

Terima kasih Ibu!!!!!

assalamualaikum morning kengkawan semua pagi nie laju jer update sampai opis awal sbb kuar pun awal yg buat lagi best tu dapat bekalan dr Ib...

Read more
Cara-cara nak buat choc or lolichoc....

Cara-cara nak buat choc or lolichoc....

okay.. hari nie saja nak share kat sini mcm mana Mummy Ayu buat choc and jugak lolichoc.. caranya sama jer cuma bekas acuan yg berlainan.. ...

Read more