Dah siap dah choc.....ada sapa nak tempah?

Dah siap dah choc.....ada sapa nak tempah?

semalam..siap dah projek choc Mummy Ayu kan last week ada buat separuh and semalam sambung lagi and hasilnya..... penuh dah peti ais Mummy A...

Read more
Ian & Iris...sunday morning....

Ian & Iris...sunday morning....

semalam pagi.. tak ke mana pun just..siap2.. gie b'fast kat luar tapi masing2. bukan main lagi ngan spek mata mcm nak ke mana jer... pad...

Read more
Ma acih Datin!!! ingat kat saya.....

Ma acih Datin!!! ingat kat saya.....

dapat nie pagi tadi boss yg kasikan tapi.. kali nie bukan dr boss tapi..dari isteri boss :-) dia baru balik dr rombongan ke Beijing, China l...

Read more
For Iris......

For Iris......

minggu lepas.. BW ke blog Zh-ena nampak dia buat cekak for Umairah comel jer.... selalu nampak dah tapi time tu Iris tecik lagi plus tak suk...

Read more
Mandi laut.......sukanya.....

Mandi laut.......sukanya.....

ok....masuk cita gie picnic kami plak.. spt yg memang dah diplan alhamdulilah...berjalan dgn lancar cuma hari jer berubah plan nak gie ahad ...

Read more
Bukan kena dera tau.....

Bukan kena dera tau.....

berbilai belakang.. bukan belakang Mummy Ayu nie belakang badan Iris tapi..nie bukan sebab kena dera tau punca nya....... kan we all gie pic...

Read more
Sabtu lepas......menakutkan

Sabtu lepas......menakutkan

assalamualaikum.. morning kengkawan semua... selamat hari isnin!!! sabtu lepas.. Malaysia sekali lagi dikejutkan dengan satu kejadian yang ...

Read more
Sepasang jer......

Sepasang jer......

oooo..ada yg agak Mummy Ayu shopping sakan kat Jalan TAR yer tidak..tidak... Mummy Ayu dah baca doa sebelum jalan tadi he he he and hasil sh...

Read more
Princess Iris.....

Princess Iris.....

lagi citer & pic Iris.. Abang Ian tido la time nie.... petang semalam and of coz....snap by the only one..Untie Wanie... tq sis!!! nanti...

Read more
last minit cancel...

last minit cancel...

baru je dapat call dr Net cedih sbb last minit tak jadi la gie PWTC sbb Net kena berkhidmat untuk negara so.. tukar plan follow geng2 opis g...

Read more
Jom ramai2 terjah...

Jom ramai2 terjah...

hari tu kan ke shoe fair hari ni... ke Kuala Lumpur International Book Fair plak.. jom!!!

Read more
"Mummy, nak gie laut hari nie ker?"

"Mummy, nak gie laut hari nie ker?"

assalamualaikum... morning kengkawan semua salam jumaat.... pagi nie....bangun jer tido Iris nye ayat.. "Mummy...nak gie laut hari nie ...

Read more
Finally......

Finally......

tadi baca blog Deno (pasal katak) baru teringat nak share satu cita kat sini 1st ly..lega sangat2 alhamdulillah... and finally emm..mesti r...

Read more
Plan for this weekend.........

Plan for this weekend.........

baru hari khamis dah pikir dah nak buat apa weekend nie emmmm.. over excited plak mula2...Didi kata dia cuti sabtu & off ahad so..2 hari...

Read more
Toll takde letrik???

Toll takde letrik???

assalamualaikum.. morning kengkawan.. pagi nie..ngantuk plak semalam tido lambat sikit terlayan movie plak so pagi nie......zzzzzzz la okey....

Read more
7 tahun..7 yang terhangat...

7 tahun..7 yang terhangat...

semalam la.. BW ke blog Abang Nara sekali tgk..... mcm best jer so..pagi nie...jumpa plak kat kedai so..laju jer tangan merembat In Trend n...

Read more
Secretary week at KL Tower with Sheila Majid

Secretary week at KL Tower with Sheila Majid

petang nie... kat KL Tower ada Datuk Sheila Majid sempena secretary week (busy la chef Didi ku kat sana..) dari hari tu lagi hubby Mummy Ayu...

Read more